Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,008,666

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Amerikada 300 dolar civarına HD çekim yapan ufak bir kamera var su geçirmez darbeye dayanıklı filan, sörfçüler sörflere bağlıyor çekim yapiyor , onlardan almak lazım

cihan abi sende ekim başı dediğine 1 hafta kalmış.

ben antalyaya gelemiyorum sen diyorsun bir haftada hazırlan katmandu yapalım ;D ;D ;D
arabam gider ,herzaman yola hazır amma beni ne yapıcaz ??? ??? ::smiley: :-*

Tempus' Alıntı:
Amerikada 300 dolar civarına HD çekim yapan ufak bir kamera var su geçirmez darbeye dayanıklı filan, sörfçüler sörflere bağlıyor çekim yapiyor , onlardan almak lazım

bence sağlam görüntü için 3 ccd yarı pro kamera lazım şunlardan

00283_sony_hdr_fx7e_camcorder.jpg

canon_dmxl2_1391.jpg

Çağlar arabanın tamponuna bunu takıp off road yaparım çamura girerim suya girerim diyorsan bana uyar ;D

çağlar' Alıntı:
cihan abi sende ekim başı dediğine 1 hafta kalmış.

ben antalyaya gelemiyorum sen diyorsun bir haftada hazırlan katmandu yapalım ;D ;D ;D
arabam gider ,herzaman yola hazır amma beni ne yapıcaz ??? ??? ::smiley: :-*

ulen ekim başında beni bu sene gidip gitmeyeceğim belli olacak ,eğer bu sene gidersem 10 kasım gibi çıkacağım diye planlıyoruz yani yaklaşık 40 gün var daha çağlarım

cihanülker' Alıntı:
sağlam gruptur ,kaya grubunun yeni oteli inşallah olurda işin gideriz beraber :D

Abi dergi ile gidicem dergiye haber yapmak için, spa , sağlık vs mevzuları varmış, ama gidersem antalyaya gelme işim yalan olucak ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri