klubemizde var nejat abi ;Dnkurtkaya' Alıntı:Çadır almıyorum yanıma. Sanırım benmi gibi tembel işi yapacak başkaları da var. Sonra hepimiz açıkta kalmayalım da![]()
RedlinE' Alıntı:Faruk abi bir işik dogdu bizde heveslendik yüzdesi az olsada ihtimal var inşallah diyorum. Bende özledim sizleri
amaaa ben gelirsem faruk abimim elinden misir ununda hamsi tava isterim ona göree
altay41' Alıntı:ben tereyagi ,mihlama peyniri getiririm,erkan da pisirir![]()
![]()
CDM-SUBARU' Alıntı:Yaw,araç ve adam sayısı dolayısıyla tava felan gibi malzemeleri bırakıcaz burda
Malzeme felan olursa merak etmeyin ;D Sabah yumurta,öğlen muhlama manyağı yapıcam sizi ;D. Haaa sac felan varsa akşamda sacda kavurma patlatırız ;D
Vee ardından gelen kutsal üçlemeyle sabahlar olmasıııınnnnn ;D hobaaaaa ;D üçyüzzz beşyüüzzzzz ;D ;D
eyvallah abicimmmmmmmCDM-SUBARU' Alıntı:Enişteeeeeee
Mutlu yıllar tüm sevdiklerinleeeee
şafak 4 ;D
nkurtkaya' Alıntı:Çadır almıyorum yanıma. Sanırım benmi gibi tembel işi yapacak başkaları da var. Sonra hepimiz açıkta kalmayalım da![]()
yahu gözün doysun ;D ;D ;D ;D ;D ;DCDM-SUBARU' Alıntı:Nejat,horlamıyosan ;D benim çadır büyük bababi uyku tulumu al yeter.
Bende çift kişilik yatak var,birlikte yatarız diyiceeeeeeemmmmmm ;D ;D yanlış anlaşılacak ;D ;D
bsayil' Alıntı:yahu gözün doysun ;D ;D ;D ;D ;D ;D