olcaytogezer
Zirve
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
günaydınlar......
İstanbul, yağışlı.....kelebekler ortada yok ;D ;D ;D
günaydınlar......
İstanbul, yağışlı.....kelebekler ortada yok ;D ;D ;D
Bakkan' Alıntı:Günaydın arkadaşlar,
İstanbul gurubu, aşağıdaki linke buyrun lütfen
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62096.new#new
CDM-SUBARU' Alıntı:Ben o tarihlerde Antalya'daki korteje katılıcam![]()
Ruslarla mi kortej yapacaksiniz ;DCDM-SUBARU' Alıntı:Ben o tarihlerde Antalya'daki korteje katılıcam![]()
kalmadı ki Altan abi hepsi memleketine çekildi kalanlarda ancak marketlerde turşu standlarını dolduruyor ;D ;D ;D ;D ;D ;Daltay41' Alıntı:Ruslarla mi kortej yapacaksiniz ;D
bsayil' Alıntı:kalmadı ki Altan abi hepsi memleketine çekildi kalanlarda ancak marketlerde turşu standlarını dolduruyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D
yok abi günahını alma test ettik 7 ye kadar yıkılmadan durabiliyorlar Ahmet abiyle ikisi ;D ;D ;D ;D ;Daltay41' Alıntı:Erkan a baska ne lazimtursucu fazla bile gelir 3-4 shut tan sonra ;D ;D
bsayil' Alıntı:yok abi günahını alma test ettik 7 ye kadar yıkılmadan durabiliyorlar Ahmet abiyle ikisi ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;DCDM-SUBARU' Alıntı:Şşşş günahımı alma aloooo,9-11 arası eniştem ;D (buda nöbet gibi oldu ama olsun,3-5 ten iyidir ;D )
bsayil' Alıntı:yok abi günahını alma test ettik 7 ye kadar yıkılmadan durabiliyorlar Ahmet abiyle ikisi ;D ;D ;D ;D ;D
abi siz sahnedeydiniz ogün biz seyirci konumunda ;D ;D ;D ;D ;D ;Dgokhanlro' Alıntı:Saymışsın Barbaros .....ne diyim bu günün sözü oldu seninki...![]()
![]()
![]()
bsayil' Alıntı:abi siz sahnedeydiniz ogün biz seyirci konumunda ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D yok yok Ahmet abide kendini kurban etti valla ;D ;D ;D ;Dgokhanlro' Alıntı:Ewwet farkındayım ..Erkan kumpası özellikle ben ve Ahmet ağbi üzerine ayarlamıştı ama arada kendisi kaynadı....
![]()
;D
bsayil' Alıntı:;D ;D ;D ;D yok yok Ahmet abide kendini kurban etti valla ;D ;D ;D ;D