Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 972,710
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

enerji dolu tamamen

DSC_0022.jpg

DSC_0104.jpg

Etiketler

öyle birfotovar bende tam bi bomba ama cihana tkılır izivversin öyle ;D ;D

Eyvallah faruk abim..

Beyler ben size peluşumu bu hallere sokun diyemi gonderdim ayipp ayipp
Fazla yorulmuş vede kullanilmiş gordum resimleri
Cihan abi butun evyantelleri aliyim. Papaz oluruz valla en son fotosopla etekli resimlerimi paylaşmişti bu toyotaci kardesinin işcilik kotuydu ama neyse ugraşilmiş.
biz hakikilerini paylaşalim plss

Bu arada cemmmmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun kadeşşşş

Şajmani eline almişin 1500 km bakimi gelmiş galiba hoppp komple şajmann

ya cem kanka bir duyum aldim. servisin ana kapisinin girişinde sol tarafda bir kiloluk kutu varmiş. uzerinde GÜL KOKULU VAZALİN yaziyomuş ne iş o hoca heee ne iş

RedlinE' Alıntı:
Eyvallah faruk abim..

Beyler ben size peluşumu bu hallere sokun diyemi gonderdim ayipp ayipp
Fazla yorulmuş vede kullanilmiş gordum resimleri
Cihan abi butun evyantelleri aliyim. Papaz oluruz valla en son fotosopla etekli resimlerimi paylaşmişti bu toyotaci kardesinin işcilik kotuydu ama neyse ugraşilmiş.
biz hakikilerini paylaşalim plss
konaklamayı bende yaptı kardeş zeval gelmedi ama dışardayken pek hakim olamadım tabi ;D ;D ;D

Valla gelemedim, imrendim. Yine şahane eğlenmişsiniz, tişörtler falan, nispet yapar gibi. ;D

Bakkan' Alıntı:
Valla gelemedim, imrendim. Yine şahane eğlenmişsiniz, tişörtler falan, nispet yapar gibi. ;D
Burak cım Ahmet abinin toyo bar hizmetleri düğündeki dans gösterilerimiz ve cumartesi gecesi sabaha kadar süren cihan ben erkan üçlüsü tabi eşlerimizde yanımızdaydı fasıllı alkolik haraket anlatmakla bitmez ;D ;D ;D ;D ;D

Yıkılmadım ayaktayım aloo,arkamdan sallamayın alooo ;D
Hobaaaaaaaaa üçyüzzz beşyüüzzzzz,kop kop kooooopppp ;D al beni al beni, sar beni sar beni kop kop koooppp ;D durmak yok,sabahlar olmasın hobaaa ;D ;D

Yok böyle bi tempo :D
Cuma öğlen indik,hemen şaft maması ;D
Ardından akşam Yusuf'uın kınasına gittik. (Cabir fun Kürşat ve kapak yıldızı Mücocan'a kına getirdim ;D,onlar bilir naapcağını ;D )
Cuma akşamı sabaha kadar vur patlasın çal oynasın,tabi bizim kutsal üçleme gelene kadar biraz sakindi ortam,ama TEKİLA gelince Antalya şenlendi,kayıp abimide buldun orda ;D
Cumartesi düğün,yine aynı şekilde TYT bar geç saatet kadar çalıştı ;D,ardından kesmedi nezih bi mekana gittik,ortam ocakbaşına döndü zuahahahahaha
Sabah 5 e kadar koptuk ;D
8 de de offroad a gittik,üç günlük baya bi tempo :D

Flor başörtü felan karıştırmayın alooo ;D

Ahmet abim,teşekkürler ayrıca ;D

bsayil' Alıntı:
Burak cım Ahmet abinin toyo bar hizmetleri düğündeki dans gösterilerimiz ve cumartesi gecesi sabaha kadar süren cihan ben erkan üçlüsü tabi eşlerimizde yanımızdaydı fasıllı alkolik haraket anlatmakla bitmez ;D ;D ;D ;D ;D

Anlatma eniştem anlatmaaaaa,anlatılacak bişey değil buuu,yaşamıyan bilemeeeezzz ;D

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
actıkmı topigi benmi gormüyorum

Abi Receple görüşüyoruz,yer konusu %100 netleşmedi,yer netleşdikten sonra gerisi kolay ;)
Bitek 4-5 Aralık yada 11-12 Aralık mı kosu kalıyor ki o bişey değil,hemen halledilir o ;)

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
erkan 11*12 aralık ta g-t kesen testere bileyen sogukları olur allah muhafaza

Abi,bu 11-12 aralık olasılık,hiç sorun değil,şöyle 3-5 telefondan sonra netleştiririz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR