Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 985,675

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Merkez kilit var sadece arka çift açılır. ama şunu söyleyeyim bildiğiniz gibi değil araçlar Sinop ta kilere bakılırsa bomboş araçlar hiçbir konfor ve eklenti yok baz versiyon gibi araçlar ama Ankara dan da bilgi alırım diye düşünüyorum paylaşırım. Ama Ankara da ki araç farklı olmaz sanırım.4.2 düz dizel kumaş döşeme vs vs

arkadaslar,gecen yil ben de gitmistim 98 model diesel 80 ihalesine,motoru acilmis,kapak sokulmus ne oldugu belirsiz bir aracti,yazilanlar gibi,duz diesel,manuel,kumas koltuk,camlar manuel, on-arka kilit olmayan,adam 32 bin lira verdi,
bu aracin da ihale fiyati 25 bin,alinmazmi alinir,20 bin de ustune masraf yapilir

Arkadaşlar vinç için 2.akü yeri ..her şey hazır..Aracımdaki akü 12V 72 amper..alacagım 2.akü de aynı Amper mi olmak zorundadır..

Sanmıyorum abi böyle bir kıstas yok kıstas cebinle alakalı. benim spl donanımlı fiorino var araçta 60 amper bosch var arkada tesisat için 1500 amper stinger var. alaka yok yani :D

mdr' Alıntı:
Arkadaşlar vinç için 2.akü yeri ..her şey hazır..Aracımdaki akü 12V 72 amper..alacagım 2.akü de aynı Amper mi olmak zorundadır..
evet mümkünse abicim ;D ama yüksek olmasınında bi mahsuru yok abi

Erkut bey sanırım parelel baglanacagını söylememe gerek yok..

Barbaros bey akü satan bayi ile konuştugumda "2 akününde aynı amperde olması gerek.Yoksa yüksek olandan küçüge devamlı akış olur "derler...

Evet abi paralel zaten ama zaten akış olması neyi değiştiriyor ki araç birini doldurup öbürüne geçiyor vx 80 de nasıl olduğuna bakmadım ama
biz güçlü müzik sistemlerinde normal akü arabayı idare ederken sistem de kendini idame ettirsin artan araç aküsünden gelsin diye çabalarız
kaldı ki güçlü akü konduğunda araçta marş sırasındaki sistem gelip gitmeleri önlenirken aynı zamanda araçtaki örneğin farların sönmeside
engelleniyor.

Bu başlık yardımcı olur sanırım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10083.0

arada şarjı düzenleyen röle sistemi yoksa, aynı kapasitede aynı üretim ve kullanma zamanına (aynı anda alınacak ve kullanıma başlanacak) sahip akü alınmalı.Röle varsa sorun yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR