Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
takas yaparımm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dwarmaster' Alıntı:Aminnnnnn![]()
takas yaparımm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dwarmaster' Alıntı:Aminnnnnn![]()
simurg2' Alıntı:kürşat kardeş fjz 70 kasa varmı fjz 75 gördümde fjz 70 kasa hiç görmedim ilk sende mi olacak yoksa
simurg2' Alıntı:şu hani geçen gün ankarada 2 saatte satılan kırmızı 3,0 td olanından kzj 70 diyorlar heralde heytem beyin arabadan bu saaten sonra senide anca kzj 70 keser ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;DMKG' Alıntı:Barboros hayırlı olsunoh olsun ben bu çok sıkıcı arabadan kurtuldum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
td 5cemtascioglu' Alıntı:hayırlı olsun barborosum td 5 alsaydın daha ıı dı ama olsun ;D ;D
iyi gunlerde kullan kardesım
yav biladerim nerelerdesin sen yahu işi bitirdik kızı almaya beraber gitcez ha kaçak yok hazırlan ;D ;D ;D ;Dcihanülker' Alıntı:hayırlı olsun barbaros
bsayil' Alıntı:yav biladerim nerelerdesin sen yahu işi bitirdik kızı almaya beraber gitcez ha kaçak yok hazırlan ;D ;D ;D ;D
kardeş dedem kız istemeye gitcez demiş eeee bu kızın isim babası cihan değilmi onsuz olmaz sen erkek tarafısın ;D ;D ;D ;DTempus' Alıntı:sende kaç tane kız alıcan herkesle aynı gidiyorsun anlamadımki ;D ;D ;D
sağolasın sedat ım ;Dhsbasar' Alıntı:Barbaros hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.