Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,011,904

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Kürşat
Beyaz araç hilux lerdedeki 2.8 düz dizel. Can ın eski aracı 1-2 ay önce satmıştı.
Birde 2.4 turbo dizelleri var 06 FST 42-43-44 plakalı 3 det Ankara da benim bildiğim KZJ ler bunlar

vay Ahmet abi

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66430.0

bak bakalim cegizimiz nasil oluyor.

kamp ve şehir aracı olarak bunu aldım kapıda şu an :smiley: geriye off road aracı kaldı :smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

600_3Q0B2L3N2Y102012.jpg

600_2H9S1C2E1P102120.jpg

600_6R3D5M6O5Z102056.jpg

600_6E3Q5Z6C4M17393.jpg

diyin diyin araba kapıda kaparo verdim ruhsat bende cuma noter işini yapıcaz :smiley:

saolun

hayırlı olsun kardeşim umarım bu araç mutlu eder seni ;D ;D ;D yakışıklııııııııııııııııııııııııı ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,803
Kaydolan Son Üyemiz
Araziciali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR