Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,010,711

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Altan abi hayırlı olsun,Allah kazadan beladan korusun. :smiley:
Abi,hazr plaka 16 iken değiştirmeyelim ,sen getir onu Bursa ya. ;D

arkadaşlar selam LN 65 hilüx arıyorum bilen gören hbr versin , birde bu araç nasıldır bir deyin bakayım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-hilux-super-toyota/detay

kürşattt ,müco elinizden öper 14500 verecek ne dersiniz ?

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar selam LN 65 hilüx arıyorum bilen gören hbr versin , birde bu araç nasıldır bir deyin bakayım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-hilux-super-toyota/detay

Cihan,hilüx le ne yapıcanı bilmiyorum ama bence 2,4 e girme alacaksan 2,8 al ;)

cihanülker' Alıntı:

Cihan abi bu adamlar garip birileri, ben bunlarda bir TD5 vardı 2 sene önce bakmaya gitmiştim, 99 model ama 2004 görünümlü. Baktık araba komple kazalı filan çok kötü. O TD5 hala bunlarda 2-3 senedir satamıyorlar. Bu Hilux de 2009 dan beri ilanda sağlam ayakkabı olsa giderdi şimdiye.

arkadaşlar bu araba ceset mi yani yahu , satıcı arkadaş bu arabayı 2 kere alı alıp satmış aynı adamlara arabayı ,en son çanakkaleye gitmiş sahibi yine sıkışmış yine satmı dediği o ama müco bakacak arabaya son yorumları müco veriir inşallah bakalım ,bende arabayı bir arkadaşıma alacağım için titizdavranıyoru sonradan bıdı bıdı olmasın bana

araç guvencin taklali arkadaşlar. arabada harita olmayan bir tek parça yok. on cekerlerden sol taraf problemli hup calişmiyor bile kapilarin hepsi dusmuş. araçda 10 kilo celik macun vardir. Kaportasi o kadar kotu yapilmişki idda ediyorum ben daha iyi macun cekerim. Sanayiden usta aldim gittim birde o kadar kotu oldugunu bilseydim almazdim. usta motor kapagını açacak acamiyor hoca dedi bunu neyle siktinAdam sakin kerpetenle gelen herkez aciyo acık unutuyo bende sikiştirdim dedi. motor yeni yapildi ama dedi. bizimkine bir işaret caktim. cekti karter hortumunu kilasik goruntu. direksiyon pompasi yag kaçiyiyor pardon akitiyor. fren hortumlari degişmiş. Araç muaneden geçmiş lastikler yeni ama tirişkaon gousde kalerifer dumeleri yerinde bile yok. ust bolme harita km saatinin yeri silikonla yapiştirilmiş. yeter mi?

birde adam bana biz bu arabayi satmiyoruz o paraya hediye ediyoruz demezmi. usta girdi hemen koluma haci hadi hadi gidelim.

Toyotaya uygun satılık 15x7 inch jant

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67283.new

Altan baba,güzel olmış araç,hayırlı olsun,nihayet görebildik :smiley: Kazasız belasız inşallah ... :smiley:

Heytem abi naaptın yaa,koyma şu fotoları buraya abicim :D
Gitti bütün günüm işte :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,802
Kaydolan Son Üyemiz
gandac35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR