Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 997,370
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

kardesim millete soyluyoruz vermeyin bu paralari diye,anlamiyorlar,bir de son donem satilan 80ler zaten yuksek fiyata gitti,insanlar birde ustune 5-10 koyup satmaya calisiyorlar,
yada arabalara asik olup ;D ;D,cok iyi araba bunu kesin bu fiyata satarimmi diyorlar,yada Kursat,caglar,tugsan vs hicmi bilmiyorlardi piyasayi :D :D
nasil bir ticaret anlayisi cozemedim bir turlu,her malin bir degeri vardir,alternatifi vardir,80 olmazsa olmaz bir arac degilki...
iyi ben de araca tampon,yukseltme ,port bagaj koyayim,95 model 24v hdj80,fiyati siz belirleyin 60 in ustundeki fiyatlar tabiiki;D ;D,
ben de gideyim 2-3 yasinda cillop gibi arac alayim :D :D :D

Etiketler

arkadaşlar içinizde bu işlere yani arabasına modifiye için kaç para harcadığını bilen veya listesini yapan varmı bir düşünün bakalım arabanızı aldıktan sonra kaç para harcadınız ?? ?

cihanülker' Alıntı:
80 ler iyi arabadır yahu, az bile gidiyor 60-70 e, Gitmesi lazım , :D :D :D :D ,yakında 100 ler başlar uçmaya salakça :D
cihanim,
100ler de soyle negatif bir durum var,belli bir butcesi olanlar,benim gibi,arac cok guzel,cok konforlu,bir kere kullaninca insani asik eden bir arac,
fakat sira arazide kullanmaya gelince birincisi kiyamadim,ikinciside sanki bir sey olursa cok masraf cikar gibi kendime gore psikolojik bir durum olustu,
o yuzden hem daha fazla para verdim hemde 5 yas daha buyuk bir arac aldim(diesel 80) iyimi yaptim zaman gosterecek,

çıplak vx80 temiz ederi 30 gönül vermişsindir 33 filana alırsın , hadi lexus dur 35 verirsin üstünü vermek bence bu devirde akıl karı diil. vx80 i biz niye seviyorduk? sert off road yapmaya uygun sağlam araç diye. E türkiye gibi bir yerde vx80 alıp sert off roada sokabilecek kaç adam varki. Alan herkes kamp aracı olarak kullanıyor mecburen. O zamanda gidip vx100 almak yada pajero veya navara, L200 tipi araçlar almak çok daha mantıklı toyota fiyatları bu haldeyken.

cihanülker' Alıntı:
ben söyleyeyim hemen de şu ana kadar yaklaşık 30 binliracık :D ,
ben 6000tl de bitiricem,
1200 usd yukseltme kiti,140tl snorkel,5 adet cooper 2000tl,tamponlari kendim yapacam ;D ;D 500tl maliyet on-arka,port bagaji da ortaklasa bir kac arkadas cin den getiririz yeter

altay41' Alıntı:
cihanim,
100ler de soyle negatif bir durum var,belli bir butcesi olanlar,benim gibi,arac cok guzel,cok konforlu,bir kere kullaninca insani asik eden bir arac,
fakat sira arazide kullanmaya gelince birincisi kiyamadim,ikinciside sanki bir sey olursa cok masraf cikar gibi kendime gore psikolojik bir durum olustu,
o yuzden hem daha fazla para verdim hemde 5 yas daha buyuk bir arac aldim(diesel 80) iyimi yaptim zaman gosterecek,

abi kesinlikle yanlış düşünüyorsun veya teknolojisi eski konforu daha az yakıtı daha fazla olan aracı alacağıma daha yeni daha güçlü ve konforlusunu almak her zaman mantıklıdır ,arazide kullanıma gelince bizler yoğun arazide araç kullanmıyoruz artık bunu bir kabul edelim ,ben yıllardır eşşek gibi modifiyeli arabaların gittiği heryere girdim çıktım hatta bardaklıktaki içeceğimi dökmeden :D , ve iddaa ediyorum 80 kasanın parçaları 100 kasadan pahalıdır diye isteyen sorabilir ,dizel konusuna gelince türkiyede dizel araba ile lpg araba arasında yakıt farkı yoktur ama arıza verdiği zaman yaptırma arasında çok büyük fiyat farkları vardır bunada defalarca şahit oldum türkiyede toplasan 25 tane bulunan 100 kasanın dizelini alacağıma 500 tane bulunan benzinlisini alır geçerim 5 dak bile düşünmem aynı şey 80 kasa içinde geçerli abicim

altay41' Alıntı:
ben 6000tl de bitiricem,
1200 usd yukseltme kiti,140tl snorkel,5 adet cooper 2000tl,tamponlari kendim yapacam ;D ;D 500tl maliyet on-arka,port bagaji da ortaklasa bir kac arkadas cin den getiririz yeter

140 tl ye snorkeli 5 litrelik pet şişedenmi yaptın altan abim ne yaptın yahu :D :D :D , yarın bir gün sende ilana 60,000 lira yazma bak benden söylemesi :D

Tempus' Alıntı:
çıplak vx80 temiz ederi 30 gönül vermişsindir 33 filana alırsın , hadi lexus dur 35 verirsin üstünü vermek bence bu devirde akıl karı diil. vx80 i biz niye seviyorduk? sert off road yapmaya uygun sağlam araç diye. E türkiye gibi bir yerde vx80 alıp sert off roada sokabilecek kaç adam varki. Alan herkes kamp aracı olarak kullanıyor mecburen. O zamanda gidip vx100 almak yada pajero veya navara, L200 tipi araçlar almak çok daha mantıklı toyota fiyatları bu haldeyken.

TAMAM olmuşsun sen artık , doğru yolu bulmuşsun yaşasın kamp kardeşliği :D

cihanülker' Alıntı:
140 tl ye snorkeli 5 litrelik pet şişedenmi yaptın altan abim ne yaptın yahu :D :D :D , yarın bir gün sende ilana 60,000 lira yazma bak benden söylemesi :D
huma oto da snorkel safarinin aynisi,
beni bilen bilir Cihan,bizim derdimiz kendimize iyi bir arac yapmak, benim 80 i 5 cooper+4 at lastik,teleflex lpg ile kaca verdigimi hatirlarsiniz ,
zaten bu araci satmaya karar verdigimde ofroad isi benim icin bitmis olur,

cihanülker' Alıntı:
TAMAM olmuşsun sen artık , doğru yolu bulmuşsun yaşasın kamp kardeşliği :D

abi dibine kadar off road yapma aracı zaten kısa şasi yada uzun şasi 38 lastikli filan bişey olması lazım. roll cage filan lazım. parça sıkıntın kırma dökme derdin olmaması lazım

50-60 000 liralık araçlarla kim nerde yapıcak bunu. Buraya yazanların %90 ı aslında soft off road yada sert kamp aracı yapıyor. e o zamanda 70 kasa 80 kasa 60 kasa gibi araçlara bir servet vermenin hiç anlamı yok. Ha ama birisi alıp dibine kadar off road yapıcam diyorsa 80 alıyorsa helali hoş olsun zevkle izlerim :smiley:

Bakın bakın bu başlıkdaki kime benziyor hahahaaha ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72079.0;topicseen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR