Toyota'cılardan Yardım ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,362

moger

LAND CRUISER VX 80
Arkadaşlar, aşağıda linkini yazdığım LC VX 80 le ilgilenmekteyim.araç Ankara'da olduğundan telefonla bilgi aldıktan sonra kayde değer bir araçsa yakından görmeye Ankara'ya gideceğim.
Hepinizin bu araç hakkındaki fikirlerini almak isterim.Özellikle Ankara'da yaşayan gezenbilir üyelerinden bu aracı tanıyanınız varmı? Ankara'ya geldiğimde ekspertiz yaptırmam için nereyi tavsiye edersiniz.. Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_full_full_4x4_-53WQQaXQQ13357622WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Ynt: Toyota'cılardan Yardım ?..

ilkerker bey yazınızı okudum ama vx 80 bana çok yabancı olduğu için yorum yapamıyorum. bu yazıyıda pkuyupta ilgilenmemiş olmamak için yazıyorum :D

gitmeden önce randevu alın
http://www.toyan.com.tr/servis/

Ankara ya gitmişken birde buna bakın, bu da çok temiz görünüyor, bendeki aracın aynısı,
http://www.sahibinden.com/land_cruiser_wx_80-85WQQaXQQ14043695WQQpXQQdisplayitem

ayrıca istanbuldaki şampanya renkli olana baktınızmı?
http://www.sahibinden.com/super_temiz_full_full-69WQQaXQQ14036549WQQpXQQdisplayitem

bildiğinizi düşündüğümden motor, defransiyel kilitleri konularına girmiyorum, servise götürdüğünüzde bu konularda irdelenecektir zaten
hayırlısı olsun,
selamlar.
Mesut

İlgilenen arkadaşlara teşekkürler....Birinci ilandaki ,Ankara'daki abimiz burnundan kıl aldırmıyor.!!.. bu kafayla nereye kadar dayanır onu bilemem :smiley: diğeri ile daha evvelden görüşmüş ,test etmiştim. gerçekten temiz bir araç .sahipleri süper bir itirafta bulundular '' abi biz bu aracı aldık ama bu bize bir numara büyük geldi..bir sürü fonksiyonu varmış biz hiçbirini kullanmasını bilmiyoruz.sorup sorup duruyorlar'' dedi :smiley: difransiyel kilitlerinden bahsediyor :smiley:
bu hafta arası kendisiyle bir yüz yüze görüşme daha yapacağım.hayırlısı......filoma Toyota Land Cruiser' ı da katmak ve aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum...

istanbuldaki gri olanı aramıştım ama satıcılar arabayı bilmiyorlar.v6 4000 falan diyordu bana telefonda,diff.kilidinide anlatamadım zaten.fotolardan anladığım arac temiz gözüküyor ve 1fze-fe kodu görünüyor motorda.(24 valf ,6 silindir 4500)..

istabuldaki şampanya renkli aracı ben yakından görmüştüm,
araç 4 yıl bir depoda yatmış, km si birazda bu yüzden düşük,

motor 1 fz-fe 24v - 6silindir 4500
dif kilitleri çalışıyordu

mesut bey fotolardan anladığım kadarıyla araclar hemen hemen emsal.hepsi 30 lira,hepsinde diff lock var,yanlız birinde koltuk ısıtma ile vinç var.bu durumda yakından incelemek en güzeli..ben ankaradakilere bakabilirim..

Selamlar
1985 Mitsubishi Pajero dan sonra 2004 Volvo V40 sahibi oldum ve en yakın zamanda yeniden 4x4 almam gerektiğini anladım, önce Nissan Patrol düşündüm, tek araba kullanacağımdan bütceme göre AT ve kilimalısını bulamadım. Nissan Partfinder ile LC VX80 arasında kaldım. Nissan Partfinder'in donanımı yeterli olmasına rağmen ve 18000 TL ye bulmama rağmen , trafikte yanımdan gececek olan LC VX80 de gözümün ve aklımın kalacağının farkına vardım. Sahibinden.com da takip ettiğim VX 80 sayfası sayesinde 26280 TL ye bana malolan 1998 LC VX80 AT yi aldım. Sahibi olduğum diğer araçlar arasında kesinlikle dağlar kadar fark var. LC nin motor çalışma sesi bile haz veriyor bana. Kesinlikle LC VX80[attachment=1]

öncelikle hayırlı olsun
bu araç bursa ilinden Sahibinden.com'da ilanı olan 98 model araç mıdır?
şunun için soruyorum biz bu araçta diff lock var mı yok mu diye bayaa ikilemde kalmıştık :smiley:

Teşekkür ederim.
Bu kadar temiz ve servis bakımlı olacağını düşünmemiştim.
Nasip.

Bursada ki araç.
Siz tartışmasını yaparken, ben ekspertizini yaptırıyormuşum.
Daha sonra siteyi incelerken fark ettim.
Diff lock var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR