Toyota'ların İstanbul Buluşması Duyurusu (22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ergunucyasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,301
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ergunucyasar

Kamp II
Yer
İstanbul
Tüm 4x4 Toyota kullanıcıları İstanbul' da buluşuyor. Yer ve zaman konusunda fikirleriniz...

Gezenbilir Doğaya Saygılı Off-Road Manifestomuz :
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18780.0

Etiketler
Ynt: Toyota'ların İstanbul Buluşması Duyurusu (22 Mart 2009)

ben yalovadan katılmak istiyorum. tarih önemli değil hafta sonu olursa güzel olur diye düşünüyorum

Şubat 28 ve 1 Mart tarihlerinde şiledeki yarışda görevliyim.Onun dışında yer ve zaman sıkıntım yok.

bence ya ben 9 subattan sonra herzaman uygunum seve seve gelirim

15 Şubat Pazar gününü öneriyorum. Çoğunluk için uygun mudur?

Tarih uygunsa yer konusunda görüşlerimizi paylaşalım...

Bana 15 şubat uyar,yerde karar verelim ama şile olmasın,bana daral geldi.Hanım oraya taşınalım diyor,nasıl olsa herhafta ordasın,ya yarış,yagezi.

İstanbul dışından gelenlere de uysun diye,izmit,adapazarı,karasu,akçakoca,sapanca........ gibi olabilir.

tugsan75' Alıntı:
Bana 15 şubat uyar,yerde karar verelim ama şile olmasın,bana daral geldi.Hanım oraya taşınalım diyor,nasıl olsa herhafta ordasın,ya yarış,yagezi.

İstanbul dışından gelenlere de uysun diye,izmit,adapazarı,karasu,akçakoca,sapanca........ gibi olabilir.
tarihkonusunda sıkıntım yok. ama izmit sapanca kartepe civarı çok çok daha güzel olur ..bu fikre katılıyorum

Sonuçda oralar hem farklı hemde şileden enfazla 20/30 km daha farkeder.Bu arada aktivite pazar olacağı için kartepe sezondan dolayı pazarları full+full oluyor.Mesela yalova çınarcıkda ormanlık arazi çok ama hiç bilmiyorum bilen varsa,birde diğer gezilerden deyişik olması açısından yani,formu seyredenlere farklı bölge resimleri sunmak açısından şileyi istemedim.Ama karar çoğunluğun.

çınarcık teşvikiye yaylasını çok duydum ama hiç gitmek kısmet olmadı. orasıda bir alternatif olabilir mesela.

toyota sartmı ya . :smiley: bu krızde bırde toyota masrafı yapmıyım arkadaslar.

tesekurler zaman ve yer konusu kesınlesınce gorusuruz

toyota cı arkadaşlar yalova termalden delmece yaylasına cıkış yol üzerinde şelaleler var cıka bilirseniz delmece yaylası şu anda cok güzel kar manzaraları ve oldukcada sakin bir ortam benimki bir tafsiye yaylada köylülülerin barakaları mevcut ocklıklarında ateş yaka bilirsiniz kamp kura bilirsiniz

Valla bu gidişle gezi olmayacak gibi baksanıza daha 3 kişi anca varız. :smiley::smiley::smiley:

tuğsan bey bende varım.... fakat sanki bu konudan pek kimsenin haberi yok gibi, acaba ana sayfayamı taşısak konu başlığını, bu arada 60 adet sticker yapılıyor, 20 sarı,20 beyaz,20 gri

boyutları 20x 20 cm
eğer ist dışında ise ben fj40 ile gelemem, benim vx100 ile gelirim onunlada çamurda naaaparım bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SON KONULAR - FORUM

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR