4 L' Alıntı:gezenbilir de senelerdir bilirim ben bu muhabbeti ... aslında bi gezmek lazım diye ama hiç gezen bilir olarak faaliyete geçemedik.
Bu arada memleketimin dağları yaylalar da övünmek gibi olmasında başka bir güzel
yol' Alıntı:Ben birkaç arkadaşımla birlikte her sene 2-3 kez mutlaka giderim o traflara ama dediğiniz gibi topluca bir gezi yapamadık henüz... Bu sonbaharda olur umarım![]()
Geçen yıl 2-10 ağustos arası Giresun Dağları'ndan girip Sarp'tan çıktık.Ancak geçen yılki gezimiz 3 kişilik,kendi halimizde bir geziydi.Bu yıl temmuz ayında, Kaçkarlar ve Artvin'i de içine alan daha detaylı bir gezi planlıyoruz.Gelmeden önce haberleşir bir yerlerde karşılaşabiliriz.Geçen Karadeniz gezi fotoğraflarımız :engincez' Alıntı:İstanbul ekiplerini bir kez hariç orta ve doğu karadeniz'de hiç görmedim. İsoff bir gezi yapmıştı. Bizler buradaki arkadaşlarınız, bu bölgelere yapılacak gezilerde elimizden gelen her katkıyı yaparız ve her zaman bekleriz.İstanbul ekiplerini bir kez hariç orta ve doğu karadeniz'de hiç görmedim. İsoff bir gezi yapmıştı. Bizler buradaki arkadaşlarınız, bu bölgelere yapılacak gezilerde elimizden gelen her katkıyı yaparız ve her zaman bekleriz.
Rize ve Artvin taraflarına Haziran ayı içerisinde biz de planlayacağız inşallah.Çelebi' Alıntı:Geçen yıl 2-10 ağustos arası Giresun Dağları'ndan girip Sarp'tan çıktık.Ancak geçen yılki gezimiz 3 kişilik,kendi halimizde bir geziydi.Bu yıl temmuz ayında, Kaçkarlar ve Artvin'i de içine alan daha detaylı bir gezi planlıyoruz.Gelmeden önce haberleşir bir yerlerde karşılaşabiliriz.Geçen Karadeniz gezi fotoğraflarımız :
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15721.0
engincez' Alıntı:İstanbul ekiplerini bir kez hariç orta ve doğu karadeniz'de hiç görmedim. İsoff bir gezi yapmıştı. Bizler buradaki arkadaşlarınız, bu bölgelere yapılacak gezilerde elimizden gelen her katkıyı yaparız ve her zaman bekleriz.