Trabzon Sazalanı Damlıköy Bölgelerine Haftasonu Gezisi (15-16-17 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alperhoca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,221
Ynt: Trabzon Sazalanı Damlıköy Bölgelerine Haftasonu Gezisi (15-16-17 Mayıs 2009)

Harikasınız arkadaşlar ;) Fotoğraflar,geziniz muhteşem olmuş.Gezi tarzınız bizim gezilerle çok benzer. Paylaştığınız için teşekkür ederiz...

Etiketler
Ynt: Trabzon Sazalanı Damlıköy Bölgelerine Haftasonu Gezisi (15-16-17 Mayıs 2009)

çok güzel gezi ve fotoğraflar, ahh memleketim özledim senii

güzel gezi resimler için teşekkürler

Ah ah,içim gitti valla.Bizim oralardan karadenize geçiş muhteşem oluyor. (ben Bayburt'luyum bu arada :smiley: )
Geçen yaz o taraflardaydım,Karadeniz bir başka.Bakalım bu yılda bi plan var gibi.
Bu resimlerden sonra şart oldu artık :D

Ynt: Trabzon Sazalanı Damlıköy Bölgelerine Haftasonu Gezisi (15-16-17 Mayıs 2009

4 L' Alıntı:
gezenbilir de senelerdir bilirim ben bu muhabbeti ... aslında bi gezmek lazım diye ama hiç gezen bilir olarak faaliyete geçemedik.
Bu arada memleketimin dağları yaylalar da övünmek gibi olmasında başka bir güzel

Ben birkaç arkadaşımla birlikte her sene 2-3 kez mutlaka giderim o traflara ama dediğiniz gibi topluca bir gezi yapamadık henüz... Bu sonbaharda olur umarım ;)

Hocam spor hocasımısınız maşallah o ne uçuş öyle ;D Güzel gezi ve güzel bir paylaşım teşekkürler.

Karadeniz' i Sarp Sınır kapısına kadar gezmiştim daha önce, gerçekten muhteşem yerler, hele yaylaları tartışılmaz, insanın eve dönesi gelmiyor :smiley:.

Paylaşım için teşekkürler.

Güzel gezi olmuş. Ellerinize sağlık, Samsun'dan sevgiler.

yol' Alıntı:
Ben birkaç arkadaşımla birlikte her sene 2-3 kez mutlaka giderim o traflara ama dediğiniz gibi topluca bir gezi yapamadık henüz... Bu sonbaharda olur umarım ;)

İstanbul ekiplerini bir kez hariç orta ve doğu karadeniz'de hiç görmedim. İsoff bir gezi yapmıştı. Bizler buradaki arkadaşlarınız, bu bölgelere yapılacak gezilerde elimizden gelen her katkıyı yaparız ve her zaman bekleriz.

doğa muhteşem insan oralarda olmak istiyor, paylaşım için teşekkürler

engincez' Alıntı:
İstanbul ekiplerini bir kez hariç orta ve doğu karadeniz'de hiç görmedim. İsoff bir gezi yapmıştı. Bizler buradaki arkadaşlarınız, bu bölgelere yapılacak gezilerde elimizden gelen her katkıyı yaparız ve her zaman bekleriz.İstanbul ekiplerini bir kez hariç orta ve doğu karadeniz'de hiç görmedim. İsoff bir gezi yapmıştı. Bizler buradaki arkadaşlarınız, bu bölgelere yapılacak gezilerde elimizden gelen her katkıyı yaparız ve her zaman bekleriz.
Geçen yıl 2-10 ağustos arası Giresun Dağları'ndan girip Sarp'tan çıktık.Ancak geçen yılki gezimiz 3 kişilik,kendi halimizde bir geziydi.Bu yıl temmuz ayında, Kaçkarlar ve Artvin'i de içine alan daha detaylı bir gezi planlıyoruz.Gelmeden önce haberleşir bir yerlerde karşılaşabiliriz.Geçen Karadeniz gezi fotoğraflarımız :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15721.0

GÜZEL BİR HAFTA SONU GEÇİRMİŞSİNİZ

Bünyamin abi bizde geçirecez bu hafta sayenizde

Çelebi' Alıntı:
Geçen yıl 2-10 ağustos arası Giresun Dağları'ndan girip Sarp'tan çıktık.Ancak geçen yılki gezimiz 3 kişilik,kendi halimizde bir geziydi.Bu yıl temmuz ayında, Kaçkarlar ve Artvin'i de içine alan daha detaylı bir gezi planlıyoruz.Gelmeden önce haberleşir bir yerlerde karşılaşabiliriz.Geçen Karadeniz gezi fotoğraflarımız :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15721.0
Rize ve Artvin taraflarına Haziran ayı içerisinde biz de planlayacağız inşallah.

Karadenizin yeşili ayrı bir güzel :smiley: Memleketim diye demiyorum ;D

Kareler için teşekkürler.

engincez' Alıntı:
İstanbul ekiplerini bir kez hariç orta ve doğu karadeniz'de hiç görmedim. İsoff bir gezi yapmıştı. Bizler buradaki arkadaşlarınız, bu bölgelere yapılacak gezilerde elimizden gelen her katkıyı yaparız ve her zaman bekleriz.

Bu sonbaharda iyi organize olup uzun soluklu bir Karadeniz rotası planlıyoruz. Nazik davetiniz için çok teşekkür ederiz, oralara geldiğimizde soluklanıp bir bardak çay içebileceğimiz dostlarımızın olduğunu bilmek bile insanı mutlu ediyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR