deserteagle
Kamp II
Eveet bu biraz konu dışı olabilir ancak bunu burada gördüğünüze üzülmeyeceğinizi de biliyorum.
Gökhan Bakla' Alıntı:Arkadaşlar,
bu hafta sonu bir dımışki denemesi yapma niyetim vardı, sağ olsun eylem'de davetimi geri çevirmeyip geldi, gelişi hayırlı bir işe vesile oldu, ayağı bereketli geldi.
![]()
hycast ile yaptığım potadaki ilk denemede başarısız olmama rağmen, öğleden sonraki grafit potadaki ( pota için eyleme çok teşekkürler -^b ) ikinci denemede nur topu gibi bir dımışki yumurtamız oldu.
tabi bu bir deneme olduğu için pek çok şeyi minimize ederek çalıştık, yumurta 100gr falan.
ama Türkiye'de bir ilk olması ve örnek teşkil etmesi bakımından görmeniz gerektiğini düşündüğümden sizlerle paylaşıyorum,,
![]()
![]()
![]()
![]()
Eylem Cengiz' Alıntı:Eveet ben de mesajımı atayım.
Dün yağmur çamur içinde 500 km yol yapınca yorgunluktan bu mesajı yazmam şu ana kadar sarktı.
Grafit potanın tabanında kırık vardı. Zaten bir ben üstten yumurtanın rengini görünce tamam dedim. Bu yolda gitse bu pota neredeyse şehit sayılır diye kırdım gitti.
Olayı iki "kızan" olarak gerçekleştirmek bunun en güzel tarafıydı.
Bu çalışmada kimin ne payı var derseniz en aşşa %90 Gökhan'ın, haddim olmayarak benimki de taş çatlasa %10 diyorum.
Evet elimdeki fotoğraflardan gözlerinizin zevki için seçebildiğim üç tanesi:
Yumurtanın üstü:
![]()
Yumurtanın altı:
![]()
İlk, nispeten başarısız denememizden artan bir parçadaki ayrıntı:
![]()
Gökhan Bakla' Alıntı:çok sağolun,
bunu hep beraber yaptık aslında. hepinizin emeği geçmiştir hakkınızı helal edin.!!
bir video da buna hazırladım.
http://www.vimeo.com/19088335