Transamanos Doğu - Batı Amanoslar Geçişi (25-27 Ocak 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,529

yasarergun

Dünyayı değiştirebilirsin
Yer
Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :)
Web
www.yiyenbilir.com
İşte bir transamanos hikayesi 25-27 ocak 2007 10 kişilik ekip 2 gece 3 gün

hazırlanıyoruz

1850 metredeyiz akşam 19 ile 24 arasında 800 metreden 1850 metreye yaklaşık 5 saatte tırmandık

bu bir ayı izi yandaki siyah cisim 6 cm çapında objektif kapağı

ben

gece kamp harikaydı ateş daha da harika

kamp yeri seçiminde kendimize 10 puan verdik

kahvaltı

arka sıra soldan sağa murat, hüseyin, okan, yaşar, emel
ön sıra özcan, egemen, esma, emel, ozgur

ennihayetinde farkettik ki yollar yürümekle aşınmıyor

Etiketler
Ynt: Transamanos Doğu - Batı Amanoslar Geçişi (25-27 Ocak 2007)

bu ekbi sana te tek saayabişilirim fotoğrafcı hüsreyin var kankisi var emel var güli,z vae emelin kuzeni

Yaşar hocam böyle güzel bir etkinliği vede fotoğrafları neden bir sene boyunca bizden sakladınız...Çok güzel bir etkinlik olmuş ve insanı pc başında zıplatan, ''hadi vur kendini dağlara taşlara'' dedirtecek kadar da etkileyici...Teşekkür ederim hocam paylaştığınız için...

antakyayılar hep böyle dinlerler dinlerler sonrada meydanda konuşurlar hep böyle yapıyorlar -)))))))))

Yaşar hocam ayaklarınıza sağlık, güzel bir etkinlik olmuş. Geçişin Google Earth üzerinden rotasını çizmeniz mümkün mü acaba?

Bu arada tüm arkadaşlara çok çook selam

AYDURAN' Alıntı:
Yaşar hocam böyle güzel bir etkinliği vede fotoğrafları neden bir sene boyunca bizden sakladınız...

Bunlar daha çerez Murat paşam

Sedat Hocam elimde gps kayıtları var hem rotaya çevrilmiş hem de adım adım kaydedilmiş hali ama biraz vakit bulup uğraşmam lazım
ancak bu rotayı takip ederek ben de geçiş yapacağım diyen olursa hem gps i veririm hem de rotaların kayıtlarını

etkinliği bir sene boyunca sakladık demeyeyim de vakit yoktu yayınlayamadık diyeyim

aslında egemenler geçen hafta sonu büyükdemirkazık batı tırmandılar fotolar da harika bir ara yüklesin o da

bu rotayı ilk ve en kalabalık takım olarak geçen grub olduğunuzu bilmiyordunuz demi

bu rotayı ilk geçen grup olduğumuzu biliyorum bu sene 20 kişilik grup düşünüyoruz rota kale köyünde bitecek ve 3 tam gün ve 2 gece sürecek ama geceleri de yol alacağız zor olacak inşallah bitirebiliriz. o bölgede dağ keçisi karaca kızıl geyik ve ayı var bende 500 mm dr özcanda 300 mmm objektif var belki bir şeyler yakalarız

bu güzel etkinliğin paylaşımı için teşekkürler , büyükdemirkazık fotolarını da bekliyoruz hemen , seneye kalmasın lütfen ;D

hüseyini yine en öne alın ayılar bir şey yapmaz-))))))))))))) duymasın sakın kanka olduk tdf de onlada

iyi günler yaşar hocam nslsnz?bende sizi tebrik ediyorum.ben antakyalıyım ve sizin faaliyetlerinizi yakından takip ediyorum.sizdende bir ricam olacak.antakyadaki şu telekomünasyon direğine çıkarken kendimide geliştirebileceğim bir rotanız varmı

dursunlu belediyesi yolunda roma çeşmesinin olduğu dereyi takip et taş ocağından soldaki dik yamaca tırman oradaki patikayı takip et zirveye çıkarsın zirveden inen yolu takip et altınözü dolmuşları ile antakyay dön