Ercument Ozbek
Boranka
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Transporter ile Türkiye - Yunanistan - İtalya</b><br />
<br />
Merhaba Cavid Bey;Motokarvani gecen sene Dusseldorf Fuarinda gorerek ismarladim,bu benim 5 ci M.karavanim.Alt sase iyi tahmin ettiniz,Adapazari imalati Ford-Transit<br />
3500 cc. Motor,7 vites 285 beygir gucu,cok guclu bir M.Karavan.35 senelik bir M.Karavanci olarak,tam istedigim M.Karavani bulduk.Boyu 7,5 metre,genislik 2.40 santim<br />
Yukseklik 2,80 cm.Yarim/Integraal denilen tip.Hersey var,Kilima,derin dondurucu,Satelit TV.ABS/DBP/EDS v.s.Iktisatli fakat istediginiz zaman otoyollarda 140/150 km.<br />
hiz yapabiliyorum.Bir sene zarfinda durmadan devamli seyahat yaparak tahminen 20 bin km.yaptik.150 litrelik tem iz su ve 100 litrelik pis su deposu ile uzun zaman<br />
kamp disarisinda kalabiliyoruz.Jeneratorle elektrik derdimiz de hal olunca,fakat icine takilan buz dolaplari,hem 12 volt,hem gaz.hem elekt.ile calisabiliyor.Bizlerin senelerdir<br />
kamp veya emniyetli yerler disinda kalmama prensibimiz disinda,evvela 15 sene cekme karavan sonra 35 M.Karavan,50 seneye yakin,hic bir yerde,Allah'a sukur,basimiza<br />
tatsiz bir hadise gelmemistir.Hemde isimleri insan urkuden Demir perde arkasi devletler,Bulgar,Sirp,Romen,Polonya v.s..Demek insan daima dikkatli olmalidir.Fazla yazip<br />
basinizi sisirmeyeyim,selamlar.Not:M.Karavan altinda garaj denilen yere,Mopet ve sandalyeler sokulabiliyor,yatak durumu yuksek arkada uzun 2 ayri yatak 200/70 cm.<br />
Ve Integre Navigasyon ile Krus/Kontrol denilen hiz/surat ayarlama aparati vardir.</div>