Ercument Ozbek
Boranka
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Transporter ile Türkiye - Yunanistan - İtalya</b><br />
<br />
Biraz evvel cevap yazmistim,fakat herhalde kayboldu?Tekrar edeyim:Eurodizel her yerde var,ben kullanmiyorum.<br />
Sirpda 100 euro bozdurun yeter 8300 yeni yugo dinari eder.Nis-Belgrad arasi ve Novi-Sad-Subitica arasi 3500<br />
dinar kadar vermeniz lazim,gerisi ile belki Dizel alir belki ceza rusvet falan verirsiniz.Sirpdan cikarken kalan<br />
dinarlari euroya cevirirler mi,haberimyok?Bulgar icin siz 50 euro civarinda bozdurmanizi tavsiye ederim.<br />
Bulgaristana girmeden evvel solda bir benzinlik var,cok ucuz 75 cent civari,euro ile satiliyor,aynen Bulgar<br />
cikisi bie benzinlik daha var o da ucuz.Alacaginiz leva ile,polis cazasi,rusvet vs.odersiniz,sonra bazi Polisler<br />
hizli gittin,yok solladin,diye CORBA parasi isterler,yaninizda ufak 5 er 10 ar euroluk para bulunsun.<br />
Simdi pek siki izin zamani olmadigindan Turkiye cikisi gurbetci az olabilir,fakat ben en sezon sonu olan<br />
Kasim ayinda devamli Turkiye'den cikarken bile,gene kuyrukta bekledik.Sonra utanmaz Bulgarlarin<br />
yavas yavas calismalari,arabalari tek tek konturol etmeleri,insani cildirtir.Fakat sabrin sonu selamettir<br />
hesabi,beklemek lazim,isterseniz daha fazla malumat verebilirim.Biz butun sene gezdigimizden<br />
bu is artik bizlerin meslegi oldu,selamlarla,hosca kaliniz.</div>