Trekking Etkinliklerinde Giyim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan knicli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,506

knicli

Yeni Üye
Yer
Eskişehir
Merhabalar,
3-4 senedir fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Bu işe doğa fotoğraflayarak başladım. En sevdiğimde doğayı çekmek. Bu yenilerde, dağcılık yapan bir kardeşimizin sayesinde outdoor sporunun giyim tarzıyla tanıştım. En üşüyen ve en zayıf olduğum nokta olan ayaklarım için güzel bir ayakkabı arayışını da sitenizde ki bilgilerle yaptım. Bir takım terimleri öğrendim gittim ve botlarımı aldım. Vibram taban gore-tex kumaş merrell marka bir bot daha giyemedim numarada sıkıntı çıktı beklemedeyim.
İkinci olarak çok üşüyen biriyim. Termal içliklerle tanıştım ve hatta dolabımda bulunduklarını fark ettim ve bu hafta tchibo'dan da alt ve üst aldım . Günlük kıyafetlerimle test ettim şuan gayet iyi durumdayım. Hatta bazen arkadaşlara hava soğuk gibi sorular sormaya başladım

Şimdilik öğrenci bütcesiyle gayet iyi gidiyorum gibi gibi, en azından harcamalarımdan ailemin haberi olmadıkça ciddi bir sorun yok, ufaktan ödemelerimi gerçekleştiriyorum.
Lakin, ben diğer katmanları da almak istiyorum. Bu gün c%a adlı mağzada trekking montları gördüm, şeklen güzeldiler. Fakat polarları çok dandik geldi. Polarlarla ilgili bilgiyide yine bir satıcıdan öğrendim.
Neyse daha sonra colombia nın mağzasına gittim. Orada tek polarlar da vardı. Fiyat çok yüksek geldi. Oradaki arkadaş bana bir web adresi verdi bu sitede bir ürün beğendim yine mebla yüksek ama üşüme oranımı düşürüp, rüzgardan ve belki yağmurdan da korunmak istiyorum.
Çok yeniyim ve paramı doğrudan ihtiyacıma yönelik harcamak istiyorum. Bu nedenle sırf beğendim diye almadan daha çok bilgilenerek almak için tüm bunları sizlerele paylaşıyorum. Giyim konusunda ne kadar başlarda olduğumu ve neye ihtiyacım olduğunu az çok biliyorsunuz artık. Lütfen bu konuyla ilgili bilgili ve bana yardımcı olacak arkadaşlar en yakın zamanda önerilerini paylaşsınlar.

Bu arada aşşağıda linkini paylaştığım ürünün işime yarayıp yaramayacağını ya da ihtiyacıma yönelik gereklilik derecesini belirtirmisiniz.

http://www.hepsiburada.com/Liste/columbia-phurtec-softshell-erkek-mont-em6499/productDetails.aspx?productId=outvd6499&categoryId=22003833

Etiketler
Ynt: Trekking Etkinliklerinde Giyim

Kıyafetleri hangi ortamlarda kullanmayı düşünüyorsunuz.

Tanınmış markaları almanız şart değil. Özellikle Polar ürünlerde.
Ayrıca konuyu Teknik konular bölümüne taşıyorum.

Ynt: Trekking Etkinliklerinde Giyim

İstanbul yada Ankaraya yolunuz düşerse uygun fiyatlı ürünler satan Dechatlon mağazalarına uğraya bilirsiniz. Bence o fiyata softshell yerine Lafuma gibi markaların 3 in 1 ürünlerinede bir bakın. Kullanım yerleri daha fazla olduğu için tercih edilebilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,758
Kaydolan Son Üyemiz
yasayanefsane

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR