Tren ile Türkiye Gezisine Arkadaşlar Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nisya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,079
Ynt: Tren ile Türkiye Gezisine Arkadaşlar Aranıyor

dura' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,
Yazılanları okudum.Yazanların hepsine teşekkür ederim.Benim katılmadığım iki konu var.Biri negatif düşünceler.Diğeri ise buraya üye olan insanların yüreklerinin gezi ve etkinliklerle dolu olduğudur.
Nasıl güveneceksin ne demek?Bayan olduğu için mi bu soru soruluyor?Yoksa buradaki arkadaşlarımıza güvenmiyor muyuz?
Çok üzüldüm.
Bunu belirtmek istedim.
Selam ve sevgilerimle.
bayan erkek sapık cinsiyet mi seçer arkadaşım mutlaka buraya üye olan arkadaşların yürekleri gezi ve etkinlikle doludur ama internet çok büyük bir dünya büyük etkinlikler elbette güvenli ve eglencelidir ama böle bi kaç kişilik yolculuklarda art niyetli insanlar olabilir dedim katılıp katılmamak size kalmış benimki sadece bir tavsiye

Etiketler

medford' Alıntı:
bayan erkek sapık cinsiyet mi seçer arkadaşım mutlaka buraya üye olan arkadaşların yürekleri gezi ve etkinlikle doludur ama internet çok büyük bir dünya büyük etkinlikler elbette güvenli ve eglencelidir ama böle bi kaç kişilik yolculuklarda art niyetli insanlar olabilir dedim katılıp katılmamak size kalmış benimki sadece bir tavsiye

Sevgili Medfod,yazdiklarinin kesinliklke iyi niyetinden oldugunu bilerek onerilerin icin tesekkur etmek istiyorum.Dura arkadasimizin bakis acisi benimle aynio yuzden onun dusuncelerini de cok iyi anliyorum,belki de daha fazla pozitif bakamaya ya da herkesi kendimiz gibi gormeye calisiyoruz.Keisinlikle dogru binbir cesit insan var ama aslinda su zamana kadar hep korktugumuz,hep cekindigimiz ve hep sustugumuz icin bir adim geride kaldigimizi dusunuyirum.Adim atmali,alistirmali, yanlis olmayan seyleri dogal kilmaliyiz ki bizden sonraki nesil,hur,gelismis,ayaklari uzerinde durabilen ve birbirine guvenen kisilerden olussun.
Herkese guvenli-sevgi dolu gunler.

Bu arada benim de bir gezi planım var tren tur kartla, 30 mayısta başlayacam ve muhtemelen 25-27haziran İstanbul Sonisphere festivali ile gezimi noktalayacam. sadece söylemek istedim, bu tarihler içinde benimle aynı düşüncede olan fakir öğrenci arkadaşlar varsa gezimizin bi bölümünde veya tamamında birbirimize eşlik edebiliriz.

medford' Alıntı:
diyen kaçtı arkadaşlar kimseyi zan altında bırakmak istemem umarım herşey istediğiniz gibi olur ii eglenceler

Sayın Nisya Hanım,
Size bir önerim var.Eğer Safranbolu'yu görmediyseniz.Nisan başında ,ya da Mart son haftasında buraya davet ediyorum.Sizin beliryeceğiz tarihte olabilir.Gelin görün ve insanları ve bizleri tanıyın.Hem size rehberlik yapar çevreyi tanıtırız.
Bizler dünyanın her tarafına Hospitalityclub aracılığı le gezmeğe gidiyoruz.Diğer ülkelerden gelenleri de ağırlıyoruz.
Hangi insanın ne olduğunu herhalde sizler de biliyorsunuz.
Örneğin,İstanbul'da bazı yerlerde gecenin belli saatinde gezebilir misiniz?İnsanları da böyle görüyorum.
Düşüncelerime katıldığınız için çok teşekkür ederim.
Selam ve sevgilerimle...

dura' Alıntı:
Sayın Nisya Hanım,
Size bir önerim var.Eğer Safranbolu'yu görmediyseniz.Nisan başında ,ya da Mart son haftasında buraya davet ediyorum.Sizin beliryeceğiz tarihte olabilir.Gelin görün ve insanları ve bizleri tanıyın.Hem size rehberlik yapar çevreyi tanıtırız.
Bizler dünyanın her tarafına Hospitalityclub aracılığı le gezmeğe gidiyoruz.Diğer ülkelerden gelenleri de ağırlıyoruz.
Hangi insanın ne olduğunu herhalde sizler de biliyorsunuz.
Örneğin,İstanbul'da bazı yerlerde gecenin belli saatinde gezebilir misiniz?İnsanları da böyle görüyorum.
Düşüncelerime katıldığınız için çok teşekkür ederim.
Selam ve sevgilerimle...

Dura Merhaba!

Bu guzel teklifin icin cok tesekkur edeirm,safranbolu ya ailemle yillar oncesinde gitmistim ancak hiic hatirlayamiyorum o yuzden bu teklifin cok buyuk bir supriz ve heyecan verici oldu!
Ben bir gunlugune bile olsa oraya gelmek isterim ,senin gezi planlarin var mi,yolculuk var mi biryereler?eger yoksa mayis -haziran aylarinda da ben seni tekirdag -marmara ereglisine beklerim:smiley: eger deniz kenarinda sakin bir tatil yapmak istersen./

Simdi boyle yazarken aklima tatil icin ev degistirenler aklima geldi ,cok da mantikli hani:smiley:

Bu arada ben halaa tren gezisi derdindeyim,ege bolgesinin icinde kala kaldim:smiley:cok zormus pl;an yapmak cook!

herkese keyifli gunler!

çok güzel planlar..gezi kesinleşsin ben de katılmak isterim :smiley:

merhabalar,
AswaN bahsetdiğin 1 aylık tur için nekar para harcamayı planlıyorsun ve bu nereleri kapsıyor?
bende gariban öğrenciyim :D

selamlar sevgiler..

Gezinin ne kadar süreceği ve nereleri kapsayacağı belli mi ve de zamanı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.