KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sevtap Hanım offroad da biraz içki gibi esasında durmayı bildikten sonra fazla problem yok. Burası dar orman yolu değil, açık arazi, riskli gördüğünüz yerin çevresinden dolaşabilme olasılığınız var o yüzden merak edebilirsiniz...
Benim yaratıkda çamura batmamak için arka lastikler havada dalmış ;D
.... durmayı bildikten sonra fazla problem yok. Burası dar orman yolu değil, açık arazi, riskli gördüğünüz yerin çevresinden dolaşabilme olasılığınız var
Valla videolarda çok komik çıkmışım mahalleni muhtarı gibi sen gel sen git bas bas bas ... Siz bide benim standart navarayla yaptıklarımı görecektiniz teknik herzamanki gibi bas bas bas
Gerçekten herkeze yorumlar ve çabalar için ben ayrıca teşekkür ederim ok fikir benden arazi kardeşimden ama sizler sahip çıkmasaydınız fikir fikir olarak arazide arazi olarak atıl kalırdı ...
İlker abi çok mütevazisin ama sende az kudurmadın hani
Orkun abi seni vinçliycek çıkmaz sen hertürlü yürüyosun makina zaten belli JEEP yaw şu geziye bi land çi abimiz geldi oda araziye girmedi ne olacak bu land çilerin hali ...
Şimdi bütün land çiler beni düşman belliyo ama ben işin gırgırındayım böle tatlı atışmalar olmassa tadı olmaz bu forumun Hem araziye gelip girmeyen land olunca böle dedikodusu olur işte bu işlerin
İlker'in dediği gibi , Unimog gelmediği için ve eğer Acmat batarsa etrafta beni kurtaracak bir alet olmadığından ben biraz temkinli dolaştım.
Vincim var , hem de Reo vinci ; fakat arazide halat bağlayabilecek en ufak bir sağlam nokta yok.
Öyle bir yere girdim ki , aha işte şimdi battım dedim.Fakat biraz mücadele ile Acmat buradan çıkmayı başardı.Önünde açtığı kanalın derinliği en az 80 cm vardı.