KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşımızın dediği gibi ''çok güzel hareketler bunlar'' etap gerçekden çok güzel görünüyor, unimog bile batırılır burda gibi geldi bana emeklerin ve çalışmaların için teşekkürler gültekin bu konunun yakından takipçisiyim.
2fast4you (gökhan) abi senin bu nissanın görüntüleri varmı?Nissanlara hayranım.Hele senin araban!Videoları varsa en yakın zmanada bana gösterirmisin!!!
Harika bir etap.Heleki içinde 4x4 araçlarla dahada bi güzel göründü gözüme.Elinize emeğinize sağlık.
Yav bende gitmek,maymunun içini çamurla doldurmak istiyorum. Benim dedeye göre mükemmlel bir etap.Yeni gezi ne zaman tekrarlanacak acaba. :
Abi cash e bitürlü doğru düzgün kamera tutmayı filim çekmeyi öğretemedim ki ya kamerayı yiyo yada kaseti ...
Valla en kısa zamanda tekrarlayalım alan müsait nezaman isterseniz size bırakıyorum buyrun tarih belirleyelim ...
Fakat busefer erken gidip alanı iyice gezelim ve artık ufaktan etapları şekillendirelim ? Ben kepçe ve iş makinalarını ayarlarım gidiceğimiz güne batmaktan korkmayın