Selimle beraber gittik elemeler Selim' in programı olduğundan daha fazla bekleyemedi.
Mulakata girdim. Yaptığım sporları ve yarışları anlatırken biraz sıkıldılar herhalde teşekkür edip gerekli evrakları teslim etmemi isteyerek veda ettim. Bakalım durum ne olacak beklemedeyim ama umutlu değilim.
Yarışacak ünlülere bakılırsa adrenalin düzeyinin vasat olacağını düşünüyorum. inşallah yanılırım iyi bir program ve organizajyon olmasını çok isterim.
Ünal Bey'e katılıyorum ben de... Rescue Team den Murat Karahan da oradaymış karşılaşamadık ama, eminim seçileceklerden biri olur, fizik ve kondüsyon, offroad bilgisi ve agresif kullanım, herşey var ;D ;D
İlhan Abi boşver biz sonra gideriz daha güzeline yaw ;D
elemelerde sorun değildide geçmek konsept bize uygun değildi onlar daha cok saclar rastalı tipler her tarafı dövmeli arkadaşlar daha cok işgisini cekip arada birkaç bu işden anlayanı secip angaryayı onlara yıkma gibi eğilimleri vardı yani 20 kişiden 4 işi bilen gerisi tirübüne oynayacak tiplerdi )) buyursunlar ilk dağ bayır kum deneyimini yaşasın söhret olmak isteyen arkadaşlar ama inkar etmemek lazım elemelerde cok enteresan arkadaşlar vardı )
Abi zaten TV'de yapılan bir programın bizim yaptığımız işle aynı olması beklenemez.
Evet alakasız tipler olacak , reklam kokan hareketler olacak vs ama;
Benim gibi hiç TV'de bir şey izlemeyen insanları belki hafta bir TV başına oturtabilir bu program.
Genede izlemeden bir şey demek yanlış olur senin dediklerinden yola çıkarak.
Selimle beraber gittik elemeler Selim' in programı olduğundan daha fazla bekleyemedi.
Mulakata girdim. Yaptığım sporları ve yarışları anlatırken biraz sıkıldılar herhalde teşekkür edip gerekli evrakları teslim etmemi isteyerek veda ettim. Bakalım durum ne olacak beklemedeyim ama umutlu değilim.
Yarışacak ünlülere bakılırsa adrenalin düzeyinin vasat olacağını düşünüyorum. inşallah yanılırım iyi bir program ve organizajyon olmasını çok isterim.
Ünal Bey'e katılıyorum ben de... Rescue Team den Murat Karahan da oradaymış karşılaşamadık ama, eminim seçileceklerden biri olur, fizik ve kondüsyon, offroad bilgisi ve agresif kullanım, herşey var ;D ;D
İlhan Abi boşver biz sonra gideriz daha güzeline yaw ;D
Kenya’da kriz
TV8’in yeni yarışma programı “Trophy Türk”te ipler gerildi. Daha program yayına girmeden çekimlerin sürdüğü Kenya’dan ünlülerin tartışma haberleri gelmeye başladı.
Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, bir tartışma sırasında diğer yarışmacı Şuayip Dağıstanlı’nın kafasına fener attı, ardından kendilerine verilen çadırın değiştirilmesini istedi. Bir yolculuk sırasında tuvaleti gelen Berkan’a da hakaret etmeleri bardağı taşırdı, Cicişler olarak bilinen kardeşler diskalifiye edildi.