TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orihon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,704
Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

orihon' Alıntı:
ZOR YOLLAR EKİBİNİN YENİ L200 LERİ MUHTEŞEM OLMUŞ .GEÇEN HAFTA TRT TÜRK TE İZLEMİŞTİM. CUMA GÜNÜ DÜKKANIMIZIN YANINDAKİ LOKANTAYA YEMEK İÇİN MOLA VERDİLER.ARAÇLARI GÖRÜNCE RESİMLERİNİ ÇEKİP SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. ARAÇLAR HARİKA MODİFİYE EDİLMİŞ,DAKAR VERSİYONU!!!![attachment=4]

Adsız.jpg

Etiketler

rescueteam' Alıntı:
vallaha zor yollar ekibinin bir üyesi olarak aşağıdakı yazılan yorumları hayretle ve endişe ile okuyorum bazı arkadaşlar o marka bu marka diyor ( biz nıssanlarla evet çok gezdık suzukıler dizel olması problemdi amam l 200 ler kilit olması ve sağlamlığı bariz avantaj ben bu 3 aracıda şu an kendim gündelik olarak biniyorum omu bumu işleri sadece çocukca eleştirilerden başka bişey değil lastık işine gelince araçlar 3 gezide 8000 km yaptı ve altındakı mt ler normal bir araçta 45000km yaparken bizde bitti biz sanki bu işi bilmiyomuyuz 33 inç lastık takıp gezmeyi bu aracı 2006 da ilk test eden ve raporunu yazan birisiyim yok tamponu şöyle olmuş yükseltmesi böyle olmuş bunları yapan turkıyedekı offroad un en iyi ismi mehmet becce..... toyota ile görüşüldü ellerinde araç yoktu haaaa devletin parası muhabbetine gelince oda ayrı bır geyık devletın en ufak katkısı yok burada sadece sponsorlar ve reklam katkısı var eleştirilmek tabıkı çok güzel ve bizlerin eksikleri ile ilgili çok faydalı ama manasız geyıklerede gerek yok biz yakıtı en mınumumda tutmak için bu ölçü jant ve lastıkden yanayız dev lastık = yakıt+ aks +bilya + ön takım = para ..... çok zoruna giden varsa maliyetleri karşilasın 38 inç le bile gezeriz bide bu son dönemde buyuk lastık marifetmiş gibi gösterenler hergün benim gibi ustaları arayıp parça soruyolar unutmayın büyüklük değil işlevsellik önemli ) amaç kimseyi burda eleştırmek değil ama yapılan bir işi de bilmeden eleştirmemek lazım diye düşünüyorum birde bu araçların sadece 3 gun kullanmakla karar vermeyın bu yazılanlar forumdakı insanlarında aklını bulandırıyor ben eğer bu yazılanlara bakarak araç arasam yemınle sadece itmeli köfte arabası alırım..... lütfen herkez bıranşı üzerine bilgi versinki bizlerde aydınlanalım aksı takdirde üç beş klavye şovelyeleri geyıklerine maruz kalırız . saygılarımla murat karahan zor yollar offroad direktörü
HOCAM ÇOK GÜZEL CEVAP VERDİNİZ. BEN ANLAMADIM ZETEN RESİMLERİ ARKADAŞLARIN BEĞENİSİNE SUNDUM Kİ BURASI MITSUBISHI CLUB DİYE AMA ARKADAŞLAR KARLAMA YAPTILAR.SONUÇTA ARAÇLARIN ÜSTÜNDÜNDE EMEK VAR.AYRICA O MARKA BU MARKA OLSUN DİYENLER DEDİKLERİ MARKALARI ALIPTA VERSİNLER ZOR YOLLAR EKİBİNE HAYRINA

Sayın Yavuz bey, tabiki tatlıya bağlanacak..:smiley: biz burada büyük bir aileyiz ve her zaman aile içerisinde ufak tefek pürüzler olabilir normaldir yeterki eleştiriler düzeyli olsun.

diablo2barbar' Alıntı:
Herkeze Selam,
Zor yollar ekibinden Aydın ve Cemil abi ile tanışmışlığım var, Murat bey ile henüz tanışmadık, araçlar yapım aşamasında iken kulübümüze geldiler orda görüştük. Şimdi meseleyi özetlemek gerekir ise programın konsepti gezilen yerlerin güzelliğini gözler önüne sermek ise araçlarda hiç bir problem yok. Ama hem gezilen yerlerin güzelliğini gözler önüne sermek hemde off-road heyecanını millete aşılamak ise lastik dışında yapılan tüm aksesuarlar güzel olmuş. İlk geldiği gün Aydın beye bu lastikler hiç yakışmamış arabaya eleştrisinde bulundum değiştirileceğini söyledi bana. Abartmamak kaydı ile daha dolu bir lastiğin kullanılması taraftarıyım.

Off-Road ve doğa tutkunu kişiler olarak birbirimize karşı biraz daha anlayışlı ve iyi niyetli olmamızın herkeze faydalı olacağı kanısındayım.

Yazıları baştan sona okurken konunun sonuna ne yazabilirim diye düşünmeye başlamıştım.
Ama artık bu söz üstüne söylenecek kalmamış.

Böylesine bir tartışma bile insanlara birçok şey öğretmiştir eminim.

merhaba offroad sa amaç arkanızda zemine göre lastik taşıyacak imkan yoksa ki yoktur genelde sececeğiniz lastik sizi her yerde taşımalı bence araç müsaitse yükseklik dif oranları motor gücü agresif geniş büyük lastik avantaj sağlar örneğin kumda ince lastikle gidemessiniz çamurda lastik deseni çok önemli ama siz araba çok yakar motor yorulur akis kopar falan diyecekseniz evden hiç çıkmayın.....

bu kadar alıngan olmaya gerk yok bence size ve yaptığınız işe saygı duyuyoruz zaten tv den takipciniziz arkadaşlar doğru yada yanlış fikir beyan etmiş ne güzel bence belki sponsorlarınız bunları okur size daha çok imkan verir ama biz herşeyin doğrusunu biliriz derseniz yanlızca gülümseriz size.....

Sadece sponsorlar aracılığı ile böyle program hazırlanıyor olması; imkansıza yakın şeylerin başarılıyor olması demektir. Tüm sponsorları tebrik ederim.

Zor yollarda kullanılan araçların spec leri, lastikleri, yaşadıkları sorunları, arazide yaptıkları tamiratları da gösteren bir bölüm yapsalar ne keyifli olur.

altayugurlu' Alıntı:
Sadece sponsorlar aracılığı ile böyle program hazırlanıyor olması; imkansıza yakın şeylerin başarılıyor olması demektir. Tüm sponsorları tebrik ederim.

Zor yollarda kullanılan araçların spec leri, lastikleri, yaşadıkları sorunları, arazide yaptıkları tamiratları da gösteren bir bölüm yapsalar ne keyifli olur.

+1

o zaman fotoların hatrına bozüyük'ten taşkın soğutmaya selamlar :D bozüyük fotolarını görünce sevindim :smiley:)

rescueteam' Alıntı:
arkadaşlar bu eleştirileri yaparken amacım hiç bir şahsı kırmak değil eğer bu böyle olduysa özür dilerim sadece şartlar bunları gerektiriyor araçlarda emin olun bu hale getirmek ekibin çok zaman ve emeğine mal oldu bu yazdıklarım son düşüncelerim biz sizlere iyi bir program yapmak için varız herkeze selam
yazdıklarınıza tamamen katılıyorum,bildiklerinizi tecrübelerinizi paylaşmanız takdire şayan, büyük lastik,küçük lastik tartışmak akıl vermek önermek iyide bu önerileri yaparken sizi tenkit eden arkadaşların biraz daha düşünerek cevap vermelerini arzu ederdim .her lastikle her yola girilmez ayrıca en kısa zamanda sizi tekrar hataya bekliyoruz eksik kalan zor yolların çekimini yapmanız dileğiyle selamlar

ProntoBasso' Alıntı:
Ben Zor Yollar ekibini öncelikle L200 seçimlerinden ardından da gezmediğimiz ve dolayısıyla bilmediğimiz yerleri oturma odalarımıza getirdikleri için kutluyorum ve teşekkür ederek gezilerinin devamını diliyorum.

zor yollar programını ben de seviyorum da, Mert bey, ekibi L200'ü seçtiklerinden dolayı kutlamışsınız.. mitsubishi fabrikasında ortaklığınız mı var ?
mesajlarınızı biraz takip ettim, yanlış anlamayın benim kamyonetim de L200 ama sanırım Mitsubishi'yi kendi yönetim kurulu üyeleri bile sizin kadar cansiperane savunmuyorlardır.

Ya arkadaşlar çok ilginç tartışmalar olmuş ancak "arabanın hakkını vermek" diye bir tabir vardır ya, bu araçlarda o yok bence, bazı arkadaşların da dile getirmeye çalıştığı bu sanırım... Bilmiyorum programı sürekli izleyen varmı, L200 ler alındığından beri pek öyle "zor yollar" göremiyoruz açıkçası... Nissanlarla Suzukilerle girdikleri yerleri hatırlıyorum da... Belki araçlarla daha çok program çekilmedi ondandır diyeceğim ama yanlış bilmiyorsam 20. bölüme doğru geliyor L200 lerle, bir iki bölümde zorlama oldu onda da aracın uzunluğundan dolayı sıkıntı yaşandı, lastiklerden ya da yüksekliğinden dolayı bir problem olmadı... Eldeki imkanlarla yapılabilecek herşeyi Mehmet Becce ustamızın yaptığına inanıyorum, yeterli midir ona birşey diyemem...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR