<div class="bbWrapper">Bu aracin ilk resimlerini gordugumde hilkat garibesi urettigimizi dusunup uzulmustum...<br />
aslini gordugumde fikrim degisti, gorunusunu begendim...<br />
musade istedim biraz inceledim..<br />
Cogu noktasi 50nc denilen 6500 kg lik eski nesil kamyonlarla ayni, uzuldum.. Daha iyisi olabilirdi...<br />
Modernize fisiltilari var o kadar... Fiss fiss fisilti...<br />
ben off road capabilities acisindan incelerken hayret duydum...<br />
Ortada asagi sarkan kocaman bi sanzman var...<br />
Galiba iveco 65.9 veya 35.9 saseni aks baglantilarini felan hic revize etmemisler...<br />
O kadar yatirima en azindan safta mafsal ekleyip, motor kulaklarini yukari alip sanzmani yukari cekebilirlerdi...<br />
Kupa yuksekligi felan 50nc ile ayni...<br />
Birde sanzman zarar gormesin diye telden kafes yapmislar...<br />
Gene olmamais yani, gene türk işi olmuş...<br />
Sonra fiyatını sordum, ağzım açık kaldı...<br />
Cok iyi birşey yaptıkların zannettikleri için kar marjını yüksek tutup çok para kazanmak istemişler bence...<br />
Yukarda kullanan uye yazmis, bi hava hortumuna baglanacak basinc ibresini bile cok gormusler...<br />
Havali imdatin iptali icin bi kamyon para istemisler...<br />
Yahu, havali freni olmayan 35.9 a komple kopresorleriyle cift tupuyle capraz havali fren sistemi max 4000 tl ye donesir... Ben 2500 3000 e bile pazarlik etmistim hatta...<br />
Bu 50nc den bozma aracla, o ortadan asagi sarkan sanzmanla, o eski teknoloji cok yakan motorla, hele hele o fiyatla bundan bi cacik olmaz...<br />
Koylerde pancar motorundan yapilan zeka isi araclari bile bundan daha cok desteklerim. En azindan samimidir pancar motoru... Pancarladığn zamam kendini keriz gibi hissetmezsin...<br />
Göreceksiniz bu firma devletten ihale koparacak...<br />
satacak devlete bizim vergimizle fahis fiyattan bi suru arac, sonra kaybolup gidecek...<br />
Torunlarimiz cocuklarimiz bu olayi vurgunlar hanesine eklenmis olacak gorecek...<br />
bi hesaplari omasa bu adamlar bu basarisiz araca bu fiyati koyacaklarini bile bile satmayacini bile bile bu kadar yatirim yapmazlar... Vardiiirrrr bi hesaplariiiii... Goruursunuz... Karamanin koyunu sonra cikar oyunu...</div>