<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="turbolinea" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
turbolinea' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
maddiyattan yana sıkıntım şudur.<br />
<br />
Ailemle sorunlar var...Onlar kazık attı ailem de faturayı bana çıkardı iş yapmama izin vermedi.<br />
<br />
İş yapacak imkanım var ama ailem maddi anlamda yardım etmiyor.<br />
<br />
Bana kötülük eden ise SİZİN YERLERE GÖKLERE SIĞDIRIMADIĞINIZ MİLLETİNİZ...<br />
<br />
hepsi kötü değil ama yüzde 65 i kötü niyetli...çünkü para için kötülük ediyorlar.<br />
<br />
hukuk ise hiçbir şey yapmıyor.hukuk işliyor fakat yarım bir şekilde...<br />
<br />
ben onlar yüzünden kısmen aç kaldım.<br />
<br />
statüm yine yüksek ama bir birkaç iyi yerde akaryakıt istasyonu işleten bir yerin ve 100 araçlık bir araç filosunun alım satımını yapmakta olup işi başında olmak var...<br />
<br />
bir de şu an ayda 2000 tl gelirle kimsenin uğramadığı bir yerde 3. sınıf olmasam da kendimi 3. sınıf bir insan olarak çalışmak var.<br />
<br />
Ben milletim yüzünden aç kaldım...hukuk hiçbir şey yapmıyor...<br />
<br />
SİZE SORUYORUM ki iyi insanları nasıl bulabilirim?<br />
<br />
çünkü bu memlekette sokakta milyon da bulsa sahibine götürecek insanlar var %35 i...<br />
<br />
bir daha kötü olaylar yaşamak istemiyorum.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
arkadaş bu kadaar insanla dalga geçiyorsun yok akaryakıt istasyonu yok araç filosu falan olsa? ne istiyorsun arkadaş sana aramızda para toplayıp akaryakıt istasyonumu alalım ;D ;D ;D bi git işine yaaa. statüm yüksek bilmem ne vizem var şuraya gidiyorum buraya gidiyorum diyosun ama bi önceki açtığın konudaki gibi milletle dalga geçiyosun.</div>