merhabalar , yurtdısından snorkel getirtmeyi düşünüyorum.araştırmalarım sonucu bir firma ile irtibat kurdum.firma safari snorkelin benzer tipinde üretim yapıyor , kalite olarakta oldukca iyi olduklarını iddia ediyorlar.bende 1 defaya mahsus olmak üzere snorkel ithal etmeyi düşünüyorum.asagida modellerde ithalat yapabilirim.ürünlerin hepsi sabit fiyat 120 $ .bu fiyat ,izmir teslimi yada ilave kargo ile adresinize teslim olacak.ancak 250 adet sipariş alabilirsem bu fiyata getirtme şansım olduğundan bu sayı olmadan herhangi bir alışverişe girmeyeceğim.eğer almak isteyen olursa buraya ben .... item numaralı üründen ..... adet istiyorum diye mesaj yazacak ,şayet 250 adeti sağlayabilirsem , vereceğim hesap numarasına 50 dolar yatıracak , ben bu ucreti firmaya gönderince firma üretime baslayacak , 1 ay icinde imalat bitecek ürün onlardan cıkarken geri kalan parayı hesaba yatıracaksınız bende onlara göndereceğim, ondan sonra yaklaşık 1-2 ay süren gemi yolculuğunun ardından ürünlerimize kavusmus olacağız.