Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,255

karakoosh

Kamp III
Yer
İZMİR
merhabalar , yurtdısından snorkel getirtmeyi düşünüyorum.araştırmalarım sonucu bir firma ile irtibat kurdum.firma safari snorkelin benzer tipinde üretim yapıyor , kalite olarakta oldukca iyi olduklarını iddia ediyorlar.bende 1 defaya mahsus olmak üzere snorkel ithal etmeyi düşünüyorum.asagida modellerde ithalat yapabilirim.ürünlerin hepsi sabit fiyat 120 $ .bu fiyat ,izmir teslimi yada ilave kargo ile adresinize teslim olacak.ancak 250 adet sipariş alabilirsem bu fiyata getirtme şansım olduğundan bu sayı olmadan herhangi bir alışverişe girmeyeceğim.eğer almak isteyen olursa buraya ben .... item numaralı üründen ..... adet istiyorum diye mesaj yazacak ,şayet 250 adeti sağlayabilirsem , vereceğim hesap numarasına 50 dolar yatıracak , ben bu ucreti firmaya gönderince firma üretime baslayacak , 1 ay icinde imalat bitecek ürün onlardan cıkarken geri kalan parayı hesaba yatıracaksınız bende onlara göndereceğim, ondan sonra yaklaşık 1-2 ay süren gemi yolculuğunun ardından ürünlerimize kavusmus olacağız.

snorkel.jpg

snorkel2.jpg

snorkel3.jpg

snorkel4.jpg

snorkel5.jpg

Etiketler

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

omer bey merhaba,
dusunce olarak iyi gozukuyor fakat 250 adet siparis almaniz bence cok zor,bir de ayni urunden mi ,yoksa toplam 250 adetmi olacak siparisiniz,
diger offroad sitelerine de yazarsaniz belki syi cogalabilr,acikcasi fiyat cok iyi,
deneme sevkiyati olarak her arac tipi icin atiyorum ucer adet icin ikna edebilirseniz firmayi,satis fiyatini da ilk etapta ona gore belirlersiniz,hem de urunu tanitmis olursunuz boylece siparis almaniz daha kolay olur,30adet getirseniz gemiyle maliyet 1000 dolari gecmez
nacizane tavsiyem ,
not :ben 1 adet land cruiser 80 icin birde 75 serisi icin alabilirim
selamlar

aslında birisi risk alıp para verip malları getirtip bu riskin karşılığınıda kar olarak üstüne koyarsa daha mantıklı olur. Bu şekilde olması gereken bir yol gibi görünmüyor bana

Tempus' Alıntı:
aslında birisi risk alıp para verip malları getirtip bu riskin karşılığınıda kar olarak üstüne koyarsa daha mantıklı olur. Bu şekilde olması gereken bir yol gibi görünmüyor bana
ben de onu anlatmaya calistim madem dusunce var 30 adet getir fiyatini ona gore belirle,
malzeme cin mali ,yakinda hazir olacak malim var belki icine koydurabilirsem kendime getirtirim ;)

altay41' Alıntı:
ben de onu anlatmaya calistim madem dusunce var 30 adet getir fiyatini ona gore belirle,
malzeme cin mali ,yakinda hazir olacak malim var belki icine koydurabilirsem kendime getirtirim ;)

zaten belli başlı marka ve modellerin satmaması imkansız, az olan modeller siparişle getirtirlir diğerleri stoklanır ve satılır

soylediklerinizde cok haklısınız , eger bu isin ticaretini yapmak isteyen olursa firma ile ilgili tum bilgileri kendisine aktarabilirim.hatta ilk musteriside ben olurum.

amacım bir balık tutmak , 30 tane icin 1000 dolar tanede 30 dolar eder ,ben 250 taneyi 1500 dolara getirtmeyi planlıyorum.

bu isi ticaret amaclı yapmak istemedigimden dolayı boyle bir yol sectim.isin acıkcası pazar arastırması yapacak vaktim yok.baska offroad sitelerinide takip etmeye calısmak benim işim acısından intihar olur.

olayı biraz netleştirmek acısından düşüncemi söyle acıklayım , insanlar almaya karar verince almka istiyorum diyecek herhangi bir ödeme yapmayacak , takii alıcı sayısı 250 olunca ,odeme yapmaya baslayacak yani bizalım islemini garantileyince ,daha sonrada alışveriş tamamlanacak.

Tempus' Alıntı:
zaten belli başlı marka ve modellerin satmaması imkansız, az olan modeller siparişle getirtirlir diğerleri stoklanır ve satılır

en cok satılmasını düşündüğünüz marka ve modeller hangileri acaba?

karakoosh' Alıntı:
en cok satılmasını düşündüğünüz marka ve modeller hangileri acaba?

arazide en çok hangi araçlar görüyorsanız ?

Defender
Suzuki Vitara
Suzuki jimnny
Discovery 1 -2 Dizel -v8
Pajero modelleri
cherokee xj zj

ilk aklıma gelenler

Guzel bir calişma ama bende arkadaşlar gibi dusunuyorum. kotayi 100 e çekerseniz anca okey alirsiniz 50 si kesin alir. fiyatida ona göre revize edersiniz. Benim bildigim zaten çinden böyle bir mal gelecek. Fiyatlarida uygun siz bu işi ticari olarak yapmiyorum devre derim derseniz işin rengi degişir. Hayirli bir işe giriştiniz kolay gelsin .

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR