Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,170
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

kokteknik' Alıntı:
sivasa 3 adet gelecek beraber kargolarsak iyi olur
defender 1 adet
hilux 1 adet
chrekoe 1 adet

Sayıda yanlış var sivasa 1 adet defender sağdan
1 adet defender soldan
1 adet hi lux
1 adet ford ranger
hayırlı işler dileklerimle

Etiketler

Önder bey sizi gerçekten tebrik ederim defendere hidrolik direksiyon için araştırdık çıkan fiat en düşük 1750 tl biz 700 tlye kendimiz hallettik offroadcuları bazı insanlar parasının sayısını bilmiyor sanıyor bu tür çalışmalarınızın devamını dilerim saygılarımla

hüseyin bey hidrolik direksiyon konusunu biraz açarmısınız kuzenimde de defender var ve bu konu eminim onun da ilgisini çekecektir..

iyi akşamlar , defender icin sadece sağdan model var bende düz dizel aracıma sağdan takacağım eğer isterseniz 2 sağdan gönderirim.

karakoosh' Alıntı:
iyi akşamlar , defender icin sadece sağdan model var bende düz dizel aracıma sağdan takacağım eğer isterseniz 2 sağdan gönderirim.
pardon hüseyin abi seni unuttum valla
ikimizde sağdan takarız

2004 grand vitara 2.0 uygun varsa bende bir adet alabilirim .

iyi günler cep numaranızı versenizde bir görüşsek...

önder bey pajero 93 model benzinli noldu şinorkelim nasıl alcaz.??

arkadaşlar iyi akşamlar ,

ürünler gümrükten normalde bugün cıkacaktı , ancak gümrük memuru ürünlerin muhteviyatını görmek istemiş bir kac koliyi acıp bakacaklarmış bu işlemi yarın yapacaklar yarın akşam yada ertesi gün ürünler elime gececek inşallah , hepinizin siparişlerini teker teker not aldım telefon numaralarınızdan hepinize ulaşacağım , telefonunu yazmamış arkadaşlar özelden telefonlarını bildirebilir yada ben benim cep telefonumu yazayım ,

0 532 327 32 45 Önder .

2004 grand vitara 5k için montajını yapan arkadaş varsa foto ekleyebilirmi acaba.

mujdeler olsun snorkeller artık depoda , gerci adam ayarlayamadık diye hepsini taşımak zorunda kaldık ama olsun bunada şükür.

bundan sonra artık top sizde , almak isteyen arkadaşlar icin hesap numaramı bir sonraki mesajda paylaşacağım.fiyat 200 TL bildiğiniz üzere, koli ebatları biraz büyük kargo pahalı olmasın diyenler icin koliden cıkarıp posete sarıp gönderebilirim.yada ptt uygun gönderiyormuş herhalde.neyse telefon numaramı tekrar yazayım ona göre arayıp nasıl gönderilmesini istediğinizi söylersiniz .

Telefon 0 532 327 32 45

Hesap numarası ,

AKBANK 3. Sanayi Sitesi Şubesi 617 Şube Kodu 39543 Hesap Numarası , IBAN TR04 0004 6006 1788 8000 0395 43

Hesap sahibi Önder Karakuş

Telefon 0 532 327 32 45

selam arkadaşlar artık bundan böyle yine bu topikten bol bol araçlarınıza taktığınız snorkellerinizile FOTOĞRAFLARINIZile bekliyoruz

Gunaydın Arkadaşlar ;

Kargo fiyatları ile ilgili malumat aldım ,

Yurtici kargo 30-40 TL ister

PTT kargo 8-10 TL ister malum fiyat basbas bağırıyor.bilgilerinize...