KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kemak bey bilgilendirme için teşekkür ederim beni rahatlattınız ve çok güzel açıklamışsınız
bendeki üründe başka bi sorun var gibi sizin resimlerinizi kopyalayıp
üzerinde anlatmaya çalışacağım .
önder beyede daha sağlıklı bilgi vermiş olurum.
Montaj resimlerin yardımcı olacağını umut ediyorum. ama Taner beyin almış olduğu kısa şase olanlara aittir. onların hava filitre çıkışı daha geride çünkü, 10 yılda ondan kullandığım için iyi biliyorum..
yani o snorkel bu araca aittir...
Selam önder bey
Aşağıdaki resimlerde elimden geldiği kadar anlatmaya çalıştım
benim araca uygun şinorkel varsa elinizde değiştirelim yoksada sorun değil.
taner abi bu araın üstündeki senin araca uyar mı?
bu smv31a kodlu ürün sen benden l047 için istedin.
sıkıntı yok ,elimde smv31a da var , telefonlaşalım eğer o olur diyorsan göndereyim.ptt kargoya yaradı bu iş .
Taner bey,
smv31 a senin birebir snorkelindir. elindekide I047 de pajero ama kısa şasenindir. kısa şaselerde(90 model) ön cam dirsek açısı 93 modellere göre daha diktir. elindekini uydurmaya çalışma, Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok.. önder kardeşimiz elinde smv 31 a olduğunu söylüyor zaten, direk iste ve montaj yap, olsun bitsin.. kafa yormaya gerek yok
selamlar
Kemal Sarıgül
eminimki önder bey elinde senin aracada uygun snorkel kesin vardır. önemli olan aracının hava filitre çıkışına karşılık gelen dış kaporta yerinden,ön cam dirseğe kadar olan ölçü ve cam dirsek açısını ölçüp önder beye bildirmen. mutlaka bir uyan olacaktır. benim kanımca smv31 a seninkinede uyacaktır..