Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 106,914
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

suzuki vitara aracıma bende aldım. yarın için kargoya vereceğini söyledi Ender Bey. gelip takınca resimlerini paylaşırım...

Etiketler

balikay' Alıntı:
arkadaşlar aracım 97 model opel frontera hava fitresi aracın sağında. şnorker arıyorum. tavsiye ve fikir veren olursa sevinirim

zj için sipariş olayı belli mi? yeni sipariş vermeyi planlıyormusunuz, başımızın çaresine bakalım mı ?

997799' Alıntı:
zj için sipariş olayı belli mi? yeni sipariş vermeyi planlıyormusunuz, başımızın çaresine bakalım mı ?

ayni soruyu sordum

ya varya şnorkeli her gördüğümde önder bey içimden tekrar tşk ediyorum. Böyle bir hizmet görmedi herhalde offroad camiası. Büyüksün önder bey...tekrar tşkler...şansın yolun işin açık olsun...

karakoosh' Alıntı:
hilux var elimde ancak 4runnera uyar mı bilmiyorum.

önder benım l 200 ne oldu l200 bulup testedemedın dımı bak bende beklıyorum haberın olsun ,adnan abıde (toyota) taktı snorkelı ve pazar gunude denedı ,arbayı bıldıgın göle sokmus ve bılerek stopetmıs bakalım ne olacak dıye araç tık dememıs tek marşda alıp devametmıs valla bende sasırdım adnan abıde sasırdı

yanı uzun lafın kısası bende ıstıyorum

Vitara için olan şnorkelde 5 kapı-3 kapı-ispanyol-japon farkediyor mu?

aynen katılıyorum

Önder bey şnorkel tamam şimdi sıra diğer vede en önemli kunuda <bence> Difransiyel kilidi birde bu konuya el atarsanız offroad caiması kesin heykelinizi diker ve malum fiat kıran arkadaşlarada ? ne diyelim başarılar dilerim

997799' Alıntı:

bende soruyorum

arkadaşlar bu snorkeller muayeneden geçiyomu problem oluyormu açaba bilgisi olan varmı?

997799' Alıntı:
mrcll' Alıntı:
ayni soruyu sordum

sipariş için önce para lazım , para için ürünlerin satılması lazım daha 300 taneye yakın şnorkel var ondan sonra önümüze bakacaz

type-RRR' Alıntı:
aynen katılıyorum

ACatlıkan' Alıntı:
Vitara için olan şnorkelde 5 kapı-3 kapı-ispanyol-japon farkediyor mu?

inanın hiçbir fikrim yok , hatta ispanyol suzuki olduğunuda sizden öğrendim.

Suzuki Vitaralar 1998 yılından sonra İspanya'da Santana Motors tarafından üretilmeye başladığı için, İspanyol olarak adlandırılırlar