KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ya varya şnorkeli her gördüğümde önder bey içimden tekrar tşk ediyorum. Böyle bir hizmet görmedi herhalde offroad camiası. Büyüksün önder bey...tekrar tşkler...şansın yolun işin açık olsun...
önder benım l 200 ne oldu l200 bulup testedemedın dımı bak bende beklıyorum haberın olsun ,adnan abıde (toyota) taktı snorkelı ve pazar gunude denedı ,arbayı bıldıgın göle sokmus ve bılerek stopetmıs bakalım ne olacak dıye araç tık dememıs tek marşda alıp devametmıs valla bende sasırdım adnan abıde sasırdı
ya varya şnorkeli her gördüğümde önder bey içimden tekrar tşk ediyorum. Böyle bir hizmet görmedi herhalde offroad camiası. Büyüksün önder bey...tekrar tşkler...şansın yolun işin açık olsun...
Önder bey şnorkel tamam şimdi sıra diğer vede en önemli kunuda <bence> Difransiyel kilidi birde bu konuya el atarsanız offroad caiması kesin heykelinizi diker ve malum fiat kıran arkadaşlarada ? ne diyelim başarılar dilerim