KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
önder benım l 200 ne oldu l200 bulup testedemedın dımı bak bende beklıyorum haberın olsun ,adnan abıde (toyota) taktı snorkelı ve pazar gunude denedı ,arbayı bıldıgın göle sokmus ve bılerek stopetmıs bakalım ne olacak dıye araç tık dememıs tek marşda alıp devametmıs valla bende sasırdım adnan abıde sasırdı
abi senin aracı değiştirme durumun var deyince çok üstünde durmamıştım.bu aralarda işim o kadar yoğunki ortak tepemde bana nefes aldırmıyor.aklına yatan bir şnorkel varsa ben göndereyim uyarsa parasını gönderirisin uymazsa sat ordan birine
ya aslında tutuyor yokuşlarda falan parkettiğim zaman kaymıyor. ama adamlar gaza basıyor sonra elfreni çekiyor dursun diye...durur mu arkadaş. duruyo da geç duruyor..neyse zaten proje iişi de var çok üstelemedim.
elfreninden bende geçememiştim birincii muayenemde ;D ya dedim birincisinde elfreni dediniz yaptırdık şimdi adamalar ee nevar servis fıreninden kaldın
neden öle dediler çağırdım orının müdürümü yetkilisimi nedir yawww dedim bu araç geçen geldiğinde elfreni dediniz okey dedik şimdi niye servis freni
diyorsunuz dedim yetkilisi araca bindi sert bir frenle testi geçti eee şimdi nasıl oldu dedim ya biz elemanlarımıza müsterilerimizin arabalarında fazla sert frenler
yapmayın diye talimatlar verdik dedi tabi bizde ikinci kez kalalım o zaman muayeneden dedim bende neyseki atlattık...Ama saf saf baksak hadi babam üçünçü
muyeneye diye uğraşacaktık...
abi senin aracı değiştirme durumun var deyince çok üstünde durmamıştım.bu aralarda işim o kadar yoğunki ortak tepemde bana nefes aldırmıyor.aklına yatan bir şnorkel varsa ben göndereyim uyarsa parasını gönderirisin uymazsa sat ordan birine