Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,183
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

tabiki, aslında haklılar, benzinli araçta snorkel'e gelene kadar su alacak öncelikle bujiler var, ki bujiler su alınca zaten potorof diye suyun içinde kalırsınız

Etiketler

Bende hılux için snorkel aldım ama işlerimden dolayı henüz takamadım. Önder beye de yeri gelmişken teşekkürler. Arkadaşlar aranızda hılux snorkel montajı yapan, fotoğraflayan var mı acaba, paylaşırsa memnun olurum.

NOT: eski kasa hılux ln 106 ...

karakoosh' Alıntı:
abi en son bir frontera geldi deneyerek karar verdik yakın yerdeyseniz 0 532 327 32 45 ten arayın beni sizin sayenizde diğer actyon larda nasiplensin.

Manisa'dayım , siz nerdesiniz?

levent bey bende isuzu trooper var benzinli ve soldan girişli şu bahsettiğiniz snorkeli bana da söyleseniz de ben de bir baksam almak istiyorum ama bulamıyorum bir türlü...

Dawn' Alıntı:
önder bey merhaba

93 model kısa sase pajero için snorkel mevcut mudur teşekkürler

bu konunun 21. sayfasında elimdeki iki tip pajeronun uyacağı araçların resmi hatta birinin uygulaması var , en alttaki 3 kapı pajeroya l047, üstte uygulama yapılırken fotğraflanmış araca smv31a kodlu snorkel takılıyor. gönderme işine gelince göndermede sıkıntı yok derhal gönderirim ancak geri dönüş kargosu canımı yakar.

isterseniz 21 sayfaya bir bakın karar sizin.

[attachment=2]arkadaşlar frontera ya karakoosh tan aldığım snorkeli taktık. uygulamayı bilahare siteye resim atacağım.

balikay' Alıntı:
arkadaşlar frontera ya karakoosh tan aldığım snorkeli taktık. uygulamayı bilahare siteye resim atacağım.

Maşallah güzel olmuş ,darısı diğer Fronteracılara

yan görünüş[attachment=1]

evet gerçekten güzel olmuş sanırım frontera için şnorkel olayı çözüldü gibi bir sanırım çok yakışmış.

içeriden bağlantı yapıldımı peki yoksa şu an için sadece görsellik olarakmı duruyor

Levent bey, şnorkel güzel olmuş, güle güle kullan.
görüşmek üzere.

ayhanayhan' Alıntı:
içeriden bağlantı yapıldımı peki yoksa şu an için sadece görsellik olarakmı duruyor
komple montajı bitmiş hali.