Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 100,706
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

Bu işe kafayı takmışsınız anlaşılıyor, gerçekten yürekten kutluyorum, her daim yanınızdayız, dikkatle takip edeceğim sizi.

Kolaylıklar dilerim.

Etiketler

Tşk ederim , Snorkel Kit Willy's Jeep http://www.youtube.com/watch?v=Q0P45bFnM_A bu videodaki gibi olcak sanırım .

Hazırı arabamı satmışım yenisini arıyorum hemen takipe alayım ) inşallah bir vx100 siparişi de ben veririm

Anki' Alıntı:
Hazırı arabamı satmışım yenisini arıyorum hemen takipe alayım ) inşallah bir vx100 siparişi de ben veririm
Hayırlı olsun Gürkan cım.
Artık LR den vazgeçtin yani.
Way be... 8)

BOBO' Alıntı:
Hayırlı olsun Gürkan cım.
Artık LR den vazgeçtin yani.
Way be... 8)

Sağolasın Burakcım. Ama ben LR'den asla vazgeçemem şimdilik Toyota'yı bir deneyeyim diyorum hehe Disco'nun yeri her zaman başkadır

mıtsubıshı l200 4*4 magnum 2004 model ıcın olursa bende alırım kesın alırım bılgınız olsun ve konuyu takıpedıyorum

bır cok kısı 2004 2006 mıtsubıshı l200 4*4 magnum ıcın snorkel arıyor ve bulamıyor eger bu arac ıcın getırtırlırse cok satılacagından emınım

hocam böle olmicak bence face yaz tüm araçlar için snorkel hadi 300 kişi olalım falan diye nebilim, bekle bekle ömürgeçmez : )) fiyatınıda yazarsan varya bırak 300'ü 3000 kişi olur heralde...

biraz daha sabır , firma ile isi hallettik gumruk tamam sadece nakliye konusunda bir sıkıntı var insallah yakında mujdesini vereceğim.

karakoosh' Alıntı:
biraz daha sabır , firma ile isi hallettik gumruk tamam sadece nakliye konusunda bir sıkıntı var insallah yakında mujdesini vereceğim.

hocam mıtsubıshı l200 4*4 magnum 2004-2006 ıcınde gelecek dımı,valla tek umudum sız kaldınız

mserdemir' Alıntı:
hocam mıtsubıshı l200 4*4 magnum 2004-2006 ıcınde gelecek dımı,valla tek umudum sız kaldınız

firma ile gorustum ustune duseceklerini soylediler ama su an icin kesin cevap vermem mumkun degil.ama en son care en uygun sekilli olanı kısmen modifiye ile gene birseyler ayarlamaya calısırız.

karakoosh' Alıntı:
firma ile gorustum ustune duseceklerini soylediler ama su an icin kesin cevap vermem mumkun degil.ama en son care en uygun sekilli olanı kısmen modifiye ile gene birseyler ayarlamaya calısırız.

tamam dostum cok tesekkurederım

Fiyata bağlı olmak koşuluyla, adedi de tamamlayabilmek için 4-5 adet gibi alabilirim. (toyota 40/70/80 ve 100)