KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba arkadaşlar , geldik neredeyse işin sonuna aşağıda resimlerini ve adetlerini koyduğum snorkeller önümüzdeki hafta Türkiyeye doğru yola cıkıyor tahmini 30 ila 40 gün arası bir sürede elmde olmasını bekliyorum.Bu süre zarfında ön sipariş almayı düşünüyorum .yani alıcı istediği ürünü alacağı adeti ve iletişim ve adres bilgilerini karakoosh@yahoo.com mail adresime bildirirse kendisi icin ürün ayrılmış olacak , ürünler elime gecmeden Allah korusun bir aksilik cıkma riskine karşı para kabul etmeyeceğim , ürünler gelince bilgilendirip satışı gercekleştireceğim.Ürünler sınırlı sayıda olduğu icin almak isteyen arkadaşlarımıza sıkıntı olmaması icin bu sistemi düşündüm , ön sipariş aldıkca ürün sayılarını yazacağım.Bu işe cekinerek ön ayak oldum her arac sahibi üye olduğu diğer forumlarda reklamımı yaparsa memnun olurum.Bayağı para bağladım malum hızlı bir şekilde geri dönmesini bekliyorum.Ayrıca adamlardan iki adet airjack yani eksoz gücüyle şişen şişme kriko aldım bunlarıda arazi koşullarında test edeceğim.sonucları sizinle paylaşırım ,ben daha önce binek arac icin olanını kullandım bircok kez cok memnun kaldım inşallah kaliteli birşeyse cok iş görür.
Ürün fiyatına gelince ; 130 $ bütün ürünler sabit fiyat (İzmirden kargo bedeli haric , onunla ilgili kargo firması ile indirimli nasıl gönderirim diye konusacağim .)