tüm dustercıların dikkatine

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolsungur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,105
Ynt: tüm dustercıların dikkatine

allah analı babalı buyutsun artık dusterı bebegıne kaptırdı dıyelım kendısıne yenı cıkacak makyajlı kasadan alır

Etiketler

Allah analı babalı büyütsün.
Cümlemiz çocuklarımızın mürüvetlerini de görürüz inşallah.

Ümiterkan, "MİNİK YAŞAM OFF ROADCISININ GÜNLÜĞÜ" diye bi başlık aç.

Fotolar da ekle... Kendine de "yardımcı pilot" yeri ayarla. ;D

olguncandan' Alıntı:
Ümiterkan, "MİNİK YAŞAM OFF ROADCISININ GÜNLÜĞÜ" diye bi başlık aç.

Fotolar da ekle... Kendine de "yardımcı pilot" yeri ayarla. ;D

Benim oğlum 7 yaşında ve gecen sene 4x2 yı Çanakkalede tarlada falan bayağı kullandı ( aracın torku yuksek olduğu için gaza basmadanda belli ölçüde kullanabiliyor ) Ayrıca kendisini sürekli gezerken yanıma aldığım için benim yaptıklarıma alıştı çocuk :smiley: Geçen Gebze Ballıkayalarda arabanın içinde sakin sakin PSP oynarken kocaman adamlar kapı kollarına sıkı sıkı tutunuyorlardı ve benimki korkmayın ya bişi olmaz babam alıştın gibi bir yorum yapıp onları rahatlatmaya çalışmıştı.
Bir baba olarak Duster a tşk ederim böyle ortamlarda çocukların gözünde yücelttiği için bizleri :D

Selamlar ,
Allah analı babalı büyütsün efendim. Size hayırlı bir evlat olsun , zaten vatana millete de hayırlı olur. :smiley:
Tek sorun var burada , o da topic başlığı. Bence bu sadece dustercıları değil tüm Gezenbilir Ailesi'ni ilgilendiren bir durum. :smiley:
Selamlar olsun , Deniz.

Assasin' Alıntı:
Selamlar ,
Allah analı babalı büyütsün efendim. Size hayırlı bir evlat olsun , zaten vatana millete de hayırlı olur. :smiley:
Tek sorun var burada , o da topic başlığı. Bence bu sadece dustercıları değil tüm Gezenbilir Ailesi'ni ilgilendiren bir durum. :smiley:
Selamlar olsun , Deniz.

Miraç bebek sadece Duster cıların yeğenidir :smiley: onu kaptırmayız anti lere :smiley: :smiley: :smiley:

allah analı babalı büyütsün, sağlıklı günler nasip etsin.. gözün aydın :smiley:)

Nice Dusterlar eskitsin yenidoğanlar ve doğacaklar. Bahtları açık olcun...Kutlarım sizleri...

ümitcim, mirac yeğenim kilometrede kaç litre süt yakıyor, ayrıca kaka emisyon salınım oranı nedir? bir cevaplarsan dustercılar sevinir. ne de olsa dusterla ilgili bir problem oldu mu araştırma işi hep senin oluyordu da.

ümiterkan' Alıntı:
Çok teşekkürler arkadaşlar. Tosun paşamız şu anda iyi. Artık hem arazide hem de evde offroadlu günler bizi bekliyor :smiley:

Ümit Bey öncelikle Allah analı babalı ve sağlıklı, huzurlu büyütmeyi nasip etsin. Şubat ayında benim de oğlum olduğu zaman abimin bana şaka yollu söylediği "içini kurcalama, pilini değiştirmeye kalkma" lafını modifiye edip, "yağını suyunu anneye bırakın siz keyfini sürün" demek istiyorum. Allah bağışlasın.

saygılar.

Bülent.

Ümit bey allah analı babalı büyümeyi sağlık ve huzurlu bir ömür sürmeyi nasib etsin.

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, ilk 10 gün biraz zor oldu ama yavaş yavaş hayat normale dönmeye başladı. Oğluma şimdi küçük bir oyuncak Duster maketi arıyorum, şimdiden alıştırmak lazım :smiley: Bir de üzerinde I Love Duster yazan küçük bir t-shirt :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,998
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

SON KONULAR

Geri