KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bugün gelirken kantara girdim ve her gün girişte ve çıkışta kantara girmem gerektiği söylendi. Bu 3500Kg dan ufak kamyonet ruhsatlı araçlar için olduğu söylendi.
Bugün gelirken kantara girdim ve her gün girişte ve çıkışta kantara girmem gerektiği söylendi. Bu 3500Kg dan ufak kamyonet ruhsatlı araçlar için olduğu söylendi.
Karar geri çekilmiş diye duydum. Bu arada yol üzerindeki kantarların bir çoğu kapalı oluyor. Tırlar kamyonlar girmeden vızır vızır geçerken Doblo'yu Connect'i kantara sokmak çok akıl karı değil.
Benden ne isteniyorsa harfiyen yapmak benim üzerime düşendir. Gir diyorlarsa gireceğim. Yetkililerin kararını sorgularım ama bu gibi savunmaların cezayı engelleyemediğini yaşım itibarıyla çok iyi bilirim.
Karar geri çekilmiş diye duydum. Bu arada yol üzerindeki kantarların bir çoğu kapalı oluyor. Tırlar kamyonlar girmeden vızır vızır geçerken Doblo'yu Connect'i kantara sokmak çok akıl karı değil.
Her yazıyı okudum, karayolları genel müdürlüğünün resmi web sayfasında bir açıklama yok ama twitter hesabında bir açıklama var anladığım 2018 de ki uygulamaya dönülmüş(mü) anlamında yayınlanmış ayrıca 2021 yılında da farklı bir açıklama var kafam karıştı anlayamadım.
Geçen günlerde haberlere de çıkmıştı. Karardan geri dönüldü diye. İstanbul gibi yerlerde kmlerce sıra olur, hangi birine bakacaklar. İşgüzarlıktan başka bir şey değil.