Tüm Suunto Modellerini Ucuza Satın Alabilirsiniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozzyloji Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,804

ozzyloji

binbir.com Kişisel Blog
Web
www.binbir.com
Arkadaşlar tüm suunto modellerini ucuza satın almak istiyorsanız, özel mesajla iletişim bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

Suunto x10 military
Suunto Dalış Bilgisayarları
Suunto Google Earth
Suunto x9

Başlıkta yazılan tüm ürünler vardır.

Saygılar

Etiketler

Ynt: Tüm Suunto Modellerini Ucuza Satın Alabilirsiniz

Dakika bir, gol bir misali foruma gelip üye oluyorsunuz ilk konunuz satış ilanı ve sonrada pazar esnafı davranışları. Her nekadar ilan kısmı olsada, burası bilginin paylaşıldığı forumdur. Tüm bunlara rağmen halâ alış-veriş yapacak varsada hayırlı işler dilerim.

Yazdığını mesajı herhangi bir anlam veremedim. Herkesin bu foruma üye olması bir gerekçesi vardır. Kimisi google'da bir arama yapar, konuyu okuyabilmek için üye olur. Kimisi ürünlerini satmak için üye olur, ilanını listeler. Forumda paylaşabileceğim çok fazla bilgim yok malisef ki sizin kadar. Siz bildiklerinizi paylaşın insanları yeter herhalde. Baksanıza pazar esnafı olduğumuzu bile bilmişsiniz. İlan verebilmem için üye olduktan sonra ilanlarımı listelemem için ne kadar beklemeliyim. Kuralları söyleyinde ona göre bizde hareket edelim. Yazdığınız mesajı kınıyorum...

Ozzyloji,
Oncelikle aramıza hoş geldiniz. Evet, Ilanlar kısmı satmak istediklerimizi paylasacagimiz bir baslik. Ancak, İlhami bey'e de bir nebze olsun hak vermek gerek "bence". Eminim, Pazar Esnafı degilsiniz ama diger ilanlara dikkat ederseniz "uslup" oldukca farklı oldugunu goreceksiniz. Diger ilanlar, son derece açık ve seçik bir şekilde ürünler, özellikleri ve satmak istenilen fiyatlar belirtiliyor.

Dolayısı ile bu hususa dikkat ederseniz daha guzel olacagina inanıyorum. iyi aksamlar dilerim, reha

Sayın ozzyloji;
Kusura bakmayın sizi böyle hitap ediyorum. Zira foruma isminiz ile ilgili bir bilgi girmemişsiniz.
Reha beyin de belirttiği üzere, satılan malın bir fiyatı vardır. Ve bu ürünle birlikte belirtilir. Bu kaça denildiğinde sen ne verirsin yaklaşımı işportacılara aittir. (Pazarcılara haksızlık etmeyelim onlar bile kartonun üzerine fiyatını yazarlar.) Ürünün hiç bir şekilde özelliği fotoğrafı ve iletişim bilgileriniz yok. Kim sizinle yazışıp parasını ödeyip ürün almak istesin ki?
Malum sanal alem. Bazen, yalan alem olmasın. Kendiniz bu şekilde bir ilandan alış-veriş yapar mısınız?
Yukarıdaki mesajımda da belirttiğim üzere burası bir forum burada insanlar fikirlerini, bilgilerini özelden değil, herkesin okuyup bilgi edinebilmesi için genelden yaparlar.
Selamlar İlhami.

Konuyu ben de tam anlayamadım açıkcası:smiley: Gittigidiyordaki 7-10 iş günü içinde temin edilecektir tarzı ilanlara benzemiş biraz!

Ürünler distribütör garantili mi?

X10 military modeli için elektronik haritalarla uyumlu denilmiş bu sadece bilgisayar üzerinde çalışmak için mi yoksa saate de yüklenip navigasyon amaçlı kullanılabiliyor mu?

X10 military modelindeki irtifa basınç hız vs. çeşitli ölçümler saate entegre sensörlerle mi yapılıyor yoksa gps'e dayalı tahmini veriler mi?

ozzyloji' Alıntı:
Arkadaşlar tüm suunto modellerini ucuza satın almak istiyorsanız, özel mesajla iletişim bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

Suunto x10 military
Suunto Dalış Bilgisayarları
Suunto Google Earth
Suunto x9

Başlıkta yazılan tüm ürünler vardır.

Saygılar
Merhaba
Bu ürün mevcut mu, ve varsa fiyatı nedir acaba?
http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=42&alt_kat_id=223&id=3383

arkadaslar ben cidden suunto x10 military almak niyetindeyim. email adresim klevis1043@hotmail.com
lutfen bu urunu satabilecek arkadas emailime suunto x10 military saati hakkinda detayli bilgi ve fiyatini
gonderirse sevinirim. ayrica tasinabilir sarj aleti beraberinde veriliyor mu? ingilterede fiyati 400 abd dolari
civarinda... ilginize tesekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler