Turhal - Traktör Lastiği Deneme Gezisi (26 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,653
Ynt: Turhal - Traktör Lastiği Deneme Gezisi (26 Nisan 2009)

tamam sorun yok bakım parası gibi.Arıza gibi anlattınızda

Etiketler

jeep' Alıntı:
Yaşar hocam Bodrum da çalıştığım yıllarda paletli kepçe batırmıştım. 3 tane 100 tonluk vinç ile kurtarmıştık. Bu batmalar traş..
çok güzel bir çamur şov olmuş.
cj 5 sahibiyim cj den başka bir jep düşünmüyorum.
benimde böle bir çamur maceram olmuştu.dingil yere oturuca yapacak bir şey kalmıyor.
paylaşım için teşekkürler.

26042009174.jpg

26042009178.jpg

jeep' Alıntı:
Yaşar hocam Bodrum da çalıştığım yıllarda paletli kepçe batırmıştım. 3 tane 100 tonluk vinç ile kurtarmıştık. Bu batmalar traş..
paletliyii bile batırdıysann :smiley:)

güzel videolar. paylaşım için teşekkürler. Çorum a yolunuz düşerse hafta sonu turu için her zaman bekleriz 8)

Bir göktuğ klasiği daha. Tebrikler. :D :D :D

jeep' Alıntı:
Bu hafta standart cj nin standartlığını bozmak adına 750/15 Özka traktör ön lastiği aldık bir takım. 5.5 inç olan tavsiye edilen jant genişliğine 8 inç jant takarak araziye çıktık. Lastik performansı mükemmele yakın idi. Ama hala benim cj nin peşinden gelmek için kilit ve yükseltmeye ihtiyacı olacak sanırım. Gezimize eşlik eden diğer araç ise kia sorento idi. Kıyıdan köşeden bizimle dolaştı.
Geziye katılarak bizi şereflendiren ve hoşça vakit geçirdiğine inandığımız Sayın Kaymakam bey'e , Jandarma Komutanımıza ve diğer büyüklerimize teşekkür ederiz. Ayrıca Sayın Kaymakam Bey'in usta pilotajı ve korkusuz tepe tırmanışları herkesi etkiledi.
Bu hafta cj ler o kadar zorlamamıza rağmen arıza yapmadılar. Kendilerine şükran borçluyuz. ;D Yine önce videolar..
merhabalar 750 15 traktör lastiğini nerden aldığınızı öğrenebilirmiyiz

söz lastiklerden açılmışken rica etsem mudzilla mt8080 33 için kullanmış olanınız varmı avantaj-dez avantajları neler oluyor sadece görsellikmi?

serra%20video%20141.jpg

lastikleri yeni aldım fakat yurtdışı nedeniyle kullanma imkanım olmadı.çabuk sertleşir,ıslak yolda tutunamaz diyorlar bana yuvarlanma egilimi az gibi geldi.dez avantajı ses mi yalnızca teşekkürler.ayrıca 35' takmıştım kamyon olmuştu 33'te agır gibi neyapılabilir eski 30'kumholarımı aratmaz işallah!

Lastik çapını büyültmek zor iştir. Büyük lastikle aracı kaldırabilirseniz, son hız her zaman yüksektir. Çamurda çok geniş olduğu için tahliye etmesi biraz zor oluyor mudzillaların. o kadar. ama sağlam lastiktir.

çok teşekkürler.ilk fırsatta kendim de bir test edicem ama sizin aktardıgunız bilgilerde iyi puanlar verdi.saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR