Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,966
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jan

Kamp III
Yer
Ankara
14-15 mart tarihleri arasinda Ankara Haymana da yapılacak Türkiye offroad 2.yarışına
gelmek isteyen arkadaşlar buraya yazarlarsa sevınırıiz

Etiketler
Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009)

ben açılışı yapayım ozaman

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009)

1-Ozan Yurdakul cj5
2-Can Pektaş cj6

15 mart' ta önemli bi düğüne gitmem lazım ama büyük ihtimal gelirim...

1-ozanyur-Ozan Yurdakul-cj5
2-jan-Can Pektaş-cj6
3-alfonse-Alp-GC

benim sabahtan medeni usul sınavım var bu organizasyon saat kaçta başlıyo acaba? geç saatteyse:

2-jan-Can Pektaş-cj6
3-alfonse-Alp-GC
4-memorian-Bertan Kılıçtaş-GC

memorian' Alıntı:
benim sabahtan medeni usul sınavım var bu organizasyon saat kaçta başlıyo acaba? geç saatteyse:

2-jan-Can Pektaş-cj6
3-alfonse-Alp-GC

Saba erken başlarlar.
Ayıpmıdır söylemesi? Seneler önce ben uğraşmıştım bu işlerle. Lisanslı idim. Ankara Otomobil Sporları Kulübü bünyesinde kurulan ilk Off Road komitesinde yer aldım. Şampiyonaya puan veren Ankara' nın ilk Off Road yarışının parkurunu, içinde yeraldığım komite ve Kulüp Başkanımız Agah ÖRS ile hazırladım. O yıllarda compettion hazırlığı yapılmış, bir iki kere yarışmış 76 CJ5 almıştım. Yarışamadan sattım, kısmet olmadı....

Linkteki grubu toparlasak mı acaba, ne dersiniz, nasıl yaparız?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9740.0

Organizasyonla ilgili bilgileri öğrendiğimde buradan tam ne zaman ve ne şekilde katılabileceğimizi duyuracağım arkadaşlar..

2009 TÜRKİYE OFF_ROAD ŞAMPİYONASI 2.YARIŞI
I - PROGRAM
KAYITLARIN AÇILMASI
23 SUBAT 2009 09.30
KAYITLARIN KAPANMASI
12 MART 2009 SAAT 17.00 ANKARA
İDARİ KONTROL VE DÖKÜMANLARIN DAGITILMASI
14 MART 2009 – 09.00 – HAYMANA
ANTREMANLAR
14 MART 2009 09.00 – 11.30 HAYMANA
SEHİR TURU
14 MART 2009 SAAT 11.30–12.00 HAYMANA
TEKNİK KONTROL
14 MART 2009 SAAT 12.00–14.00 HAYMANA
1.KOMİSERLER KURULU TOPLANTISI
14 MART 2009 SAAT 14.15 HAYMANA
GEÇİCİ START LİSTESİNİN İLANI
14 MART 2009 SAAT 14.30 HAYMANA
YARISMACILAR İLE BRİFİNG
14 MART 2009 SAAT 14.30 HAYMANA
YARISMANIN STARTI 1.ARAÇ
14 MART 2009 SAAT 15.30 HAYMANA RESORT OTEL
YARISMANIN 1. AYAK FİNİSİ
14 MART 2009 SAAT 17.30 HAYMANA
1. AYAK GEÇİCİ NETİCELERİN İLANI
14 MART 2009 SAAT 18.30 HAYMANA
1. AYAK KESİN NETCELERİN İLANI
14 MART 2009 SAAT 19.00 HAYMANA
YARISMANIN 2. AYAK STARTI 1.ARAÇ
15 MART 2009 SAAT 10.00 HAYMANA
YARISMANIN FİNİSİ
15 MART 2009 SAAT 16.30 HAYMANA
GEÇİCİ NETİCELERİN İLANI
15 MART 2009 SAAT 17.30 HAYMANA
KESİN NETİCELERİN İLANI
15 MART 2009 SAAT 18.00 HAYMANA
ÖDÜL TÖRENİ
15 MART 2009 SAAT 18.30 HAYMANA

Arkadaşlar yarış saatleri ve gideceğiniz gün olarak net belirleme yapmalısınız 2 güne birden katılmak isteyenler, sadece pazar gününe katılmak isteyenler şeklinde bir düzenleme yapmamız gerekiyor..

Hülya Ceylan-Freelander Standart-Pazar

2-jan-Can Pektaş-cj6
3-alfonse-Alp-GC
5-Hülya Ceylan-Freelander Standart-Pazar

Listeyi kopyalamamışım acemilikten, tekrar gönderiyorum

Arkadaşlar, bu etkinlik ile ilgili olarak katılmak isteyenler kendi olanakları ile Haymana'ya gidecekler. Yarışlar Cumartesi günü 15.30 da başlıyor, isteyen Cumartesi günü gidebilir. Yarış Pazar Günü saat 10.00 da başlıyor, Pazar Günü katılacak olan arkadaşlar saat 10.00 da Haymana'da olacak şekilde yola çıkmalılar..

pazar günkü yarışı seyretmek için haymanaya gelmeyi istiyorum

Teşekkürler Sn. Ceranus...

Sn. Ferdane hn., aracınız var mı? Yoksa, veya kendi imkanlarınızla haymanaya gidemeyecekseniz, belirtmenizde fayda var bence.
Haymanaya kendisi gidemeyecek arkadaşlarda listeye adını eklesin ki, hem aşağı yukarı sayı belirleriz, hem de bi çözüm bulunur elbet.

Şimdi, okuyacaklarınızdan dolayı beni lütfen ukalık yapıyo felan gibi adletmeyin. Sonuçta insanları tanımıyorum ve kim neyi biliyor, bilmiyorum. Keyifli bi gün amacıyla paylaşıcam sadece...
Ben biraz, çok eskiden, yarış ortamlarına felan aşinayım. Cumartesi günü yukarıda yazıldığı gibi parkurda antreman ve öğleden sonra 1.ayak var. O günde çok keyifli olur. Antremanı, teknik olayları felan izlemek çok eğlenceli ve eğitici. Ayrıca gün içindeki haymana gezisine de topluca katılırız. Gezenbilir Ankara Grubu. Çok güzel olur. Birbirimizle tanıştığımız gibi, İstanbuldan gelen profosyonellerle tanışma imkanımızda olur istersek. İstanbuldan gelen yarış, hakem v.s. ekipten elbetki gezenbilir üyeside vardır zaten. Süpeeeerrr olur....
Pazar günü ise tam çoşku.....

Bence;
- C.tesi ve pazar günü için Ankara çıkışında, güzel, müsait biyerde, uygun zamanda toplanma yeri belirleyelim.
- Aracı olmayan varsa, önceden görüşür, çözümleriz bi şekilde uyarsa.
- Bi halay başı felan belirleyip "Haymana' ya Hep Birlikte Girelim", orada da hep birlikte takılırız.
- Yanlız keyfimizin kaçmaması ve şaşkın ördek gibi hareket etmememiz için tüm gezilerde olduğu gibi bi horon başı : ) belirlememiz lazım. Bu kişide, mümkünse, hatta çok önemli, Haymana' yı, yarış parkurunun felan yerini bilen biri olsun. Bu olamzsa gene yaparız bişeyler, sorun diil tabiki. Ben ayarlamaya çalışırım nerede kaçta buluşuruz felan diye ama Haymana yolunu bile bilmem.
- İsteyenlerin kesin gelip gelmeyecekleri ( ki benim öyle ) belli olmasa bile listeleyelim. ( nasıl olsa çok ciddi bi organizasyona girmediğimiz için kesin olmasa bile liste önemli bence ) Sabah toplanma yeri, saati, hareket saati felan belirlicez ya, gelebilirse, gelir.
Sonuçta: ???Tecrübeli felan kim var aramızda???

- Fikrilerimle ilgilenip, görüşmek isteyen olusa bana özelden ceeeeeeeeee... desin. Tel nomu felan veririm. Konuşuruz.

Şimdi müsadenizle listeyi update ediyorum... Eklemeleri ve düzeltmeleri kopyala yapıştır yaparız ....

Fahri horon başı ;D ceranus hn. gelemiyor diye öğrendim....
1- ozanyur - Ozan Yurdakul - cj5 - kesin mi? - hangi gün?
2- jan - Can Pektaş - cj6 - Kesin mi? - hangi gün?
3- alfonse - Alp - GC - kesin olmamakla birlikte, C.tesi & Pazar.
4- memorian - Bertan Kılıçtaş - GC - kesin mi? - hangi gün?
5- nautilus - Hülya Ceylan - Freelander Standart - kesin mi? - Pazar.
6- Ferdane Gül - koşullarını yazsın buraya lütfen - kesin mi? - hangi gün?

6 kişi olduk, en az 10 araç, 10 15 kişi olursak çok keyifli olur..... kızlar börek getirsin, ben mantıyı açarım

İnternet'ten bakıyım dedim. Çok eskiden, yarış camiasından tanıdığım, yıllardır görüşmediğim Dolunay diye bi arkadaşım yarışta pilotmuş, aynı zamanda organizasyonun başında felanda yer alıyor anladığım kadarıyla, ulaşmaya çalışıyorum. Belki bi faydası dokunur bize....

Yarışı düzenleyen andoff' a mail attım konuyla ilgili. Tam olarak neresidir, nasıldır diye. Cevap ne gelecek bakalım......

benim durumum biraz karışık ama büyük ihtimal gelicem
olurda gelemezsem iki gün önceden yazarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...