Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009)
Teşekkürler Sn. Ceranus...
Sn. Ferdane hn., aracınız var mı? Yoksa, veya kendi imkanlarınızla haymanaya gidemeyecekseniz, belirtmenizde fayda var bence.
Haymanaya kendisi gidemeyecek arkadaşlarda listeye adını eklesin ki, hem aşağı yukarı sayı belirleriz, hem de bi çözüm bulunur elbet.
Şimdi, okuyacaklarınızdan dolayı beni lütfen ukalık yapıyo felan gibi adletmeyin. Sonuçta insanları tanımıyorum ve kim neyi biliyor, bilmiyorum. Keyifli bi gün amacıyla paylaşıcam sadece...
Ben biraz, çok eskiden, yarış ortamlarına felan aşinayım. Cumartesi günü yukarıda yazıldığı gibi parkurda antreman ve öğleden sonra 1.ayak var. O günde çok keyifli olur. Antremanı, teknik olayları felan izlemek çok eğlenceli ve eğitici. Ayrıca gün içindeki haymana gezisine de topluca katılırız. Gezenbilir Ankara Grubu. Çok güzel olur. Birbirimizle tanıştığımız gibi, İstanbuldan gelen profosyonellerle tanışma imkanımızda olur istersek. İstanbuldan gelen yarış, hakem v.s. ekipten elbetki gezenbilir üyeside vardır zaten. Süpeeeerrr olur....
Pazar günü ise tam çoşku.....
Bence;
- C.tesi ve pazar günü için Ankara çıkışında, güzel, müsait biyerde, uygun zamanda toplanma yeri belirleyelim.
- Aracı olmayan varsa, önceden görüşür, çözümleriz bi şekilde uyarsa.
- Bi halay başı

felan belirleyip "Haymana' ya Hep Birlikte Girelim", orada da hep birlikte takılırız.
- Yanlız keyfimizin kaçmaması ve şaşkın ördek

gibi hareket etmememiz için tüm gezilerde olduğu gibi bi horon başı : ) belirlememiz lazım. Bu kişide, mümkünse, hatta çok önemli, Haymana' yı, yarış parkurunun felan yerini bilen biri olsun. Bu olamzsa gene yaparız bişeyler, sorun diil tabiki. Ben ayarlamaya çalışırım nerede kaçta buluşuruz felan diye ama Haymana yolunu bile bilmem.
- İsteyenlerin kesin gelip gelmeyecekleri ( ki benim öyle ) belli olmasa bile listeleyelim. ( nasıl olsa çok ciddi bi organizasyona girmediğimiz için kesin olmasa bile liste önemli bence ) Sabah toplanma yeri, saati, hareket saati felan belirlicez ya, gelebilirse, gelir.
Sonuçta: ???Tecrübeli felan kim var aramızda???
- Fikrilerimle ilgilenip, görüşmek isteyen olusa bana özelden ceeeeeeeeee... desin. Tel nomu felan veririm. Konuşuruz.
Şimdi müsadenizle listeyi update ediyorum... Eklemeleri ve düzeltmeleri kopyala yapıştır yaparız

....
Fahri horon başı ;D ceranus hn. gelemiyor diye öğrendim....
1- ozanyur - Ozan Yurdakul - cj5 - kesin mi? - hangi gün?
2- jan - Can Pektaş - cj6 - Kesin mi? - hangi gün?
3- alfonse - Alp - GC - kesin olmamakla birlikte, C.tesi & Pazar.
4- memorian - Bertan Kılıçtaş - GC - kesin mi? - hangi gün?
5- nautilus - Hülya Ceylan - Freelander Standart - kesin mi? - Pazar.
6- Ferdane Gül - koşullarını yazsın buraya lütfen - kesin mi? - hangi gün?
6 kişi olduk, en az 10 araç, 10 15 kişi olursak çok keyifli olur..... kızlar börek getirsin, ben mantıyı açarım