Arkadaşlar Gittigidiyor da böyle bir ürünle karşılaştım. Acaba sitede sürekli karşılaştığımız harita ihtiyaçlarına bir cevap olabilir mi?
Bir de bu tür haritalar her gps cihazında kullanılabilir mi?
Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırlarsa bir çok arkadaşın işine yarayabilir diye düşündüm.
Selamlar,
maalesef mesajınızı görmemişim.. Bu güne kadar, Magellen ile Garmin haritaları arasında bir conversion olduğunu duymadım.. Kafanıza koyarsanız mutlaka vardır bir yerlerde yöntemi ama hiç de mantıklı olacağını sanmıyorum, çok uğraşmak gerekir gibi geliyor bana.. iyi günler dilerim, reha
Arkadaşlar ben bu Garmin TOPO Türkiye haritasını indirdim ama,
sadece Samsun-Adana doğrultusunun batısında kalan yerlerin eşyükselti eğrileri var. Yani Türkiyenin batısı yüklüyken doğusu yüklü değil.
Tüm Türkiyenin izohipslerinin yüklü olduğu harita hiç kullandınız mı?
Herkese Merhaba;
Ben sadece Laptopta resim olarak görebileceğim haritalar varmı veya harita programı varmı diye sorucaktım.
Yardımlarınıza şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar bu yeni haritayı internetten indirebileceğim bi yer varmı. Yada elinde olupda paylaşacak bir arkadaş. 1 ay sonra avustralyaya gidiyorum gitmeden bi ülkemin dağlarına çıkim. Ama 1 ay içinde 70 dollar vermek hiçde mantıklı gelmiyor. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.