Türkiye'de Ölmeden Önce Yapmanız Gereken 101 Şey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,186

erthem

Moderatör
Yer
Ordu
Merhaba,
"Turkiye'de Olmeden Once Yapmaniz Gereken 101 Sey" adini tasiyan
kitabim Inkilap Yayinlari tarafýndan yayinlandi ve D& R, Ideefixe gibi
sanal marketlerde yerini aldi. Kitapevlerine de dagilmaya baslayan
kitabýn en gec sali-carsambaya kadar da Turkiye capindaki butun
kitabevlerinin raflarinda yerini almasý bekleniyor.

Icinde dagcilik, trekking ve benzeri doga sporlarinden kus gozleme,
adrenalin seruvenlerinden romantik etkinliklere ve kultur rotalarina,
hatta kisisel gelisim ve yurttaslik ketegorilerine degin cok sayida
alternatifin informatif bicimde verildigi kitabin ileriki versiyon ve
baskilarina dair -varsa- onerilerinizi bana iletebilirsiniz.
Begenerek okuyacaginizi umit ederim,

Sevgilerle

akdogan ozkan
akdogan_ozkan@yahoo.com

Etiketler
Arka Kapak;
Bu kitap bir kılavuz niteliğindedir. Yani sadece okunmak üzere değil, kullanılmak üzere de yazılmıştır. Bunun için kitapta, bir takım grafik öğeler ve simgelerden yararlanılmıştır. Zaman zaman hayata dair önceliklerin gözden geçirilmesi gerektiğini vurgulayan “101 Şey” aynı zamanda hayata daha serinkanlı bakmamıza olanak tanıyacak mizahi unsurlar barındırmakta. Yer yer de “hayatı o kadar da ciddiye almamayı” öneriyor. Yazarın söylemiyle bu kitap, Türkiye'de “bütün işi gücü yaşamak” olsun isteyenler için kaleme alındı. Hem de büyük bir ciddiyetle! 101 Şey'le aklınıza gelmeyen yerlere gidebilir, hep ertelediğiniz isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

0000000228415_3_1.jpg

Ynt: Türkiye'de Ölmeden Önce Yapmanız Gereken 101 Şey

o 101 şeyden biri olan babamla yada babalarımızla yapmamız gereken o bir şey, o'nu yapamadım.Çünkü babamı kaybettim, geriye buruk bir tebessüm kaldı.Babam iyi yaşadı uzun yaşadı.Ruhu şad olsun. EMİN SELAMOĞLU NİĞDE

selamoğlu' Alıntı:
o 101 şeyden biri olan babamla yada babalarımızla yapmamız gereken o bir şey, o'nu yapamadım.Çünkü babamı kaybettim, geriye buruk bir tebessüm kaldı.Babam iyi yaşadı uzun yaşadı.Ruhu şad olsun. EMİN SELAMOĞLU NİĞDE

Allah Rahmet Eğlesin. Bu Acıdan Düşündükce İnsan Cok Yıpranıyor

Mükemmel bir kitap... Aslında 101 şeyin neredeyse birçoğunu bilmemize rağmen, neredeyse hepsi aklımıza gelmeyenlerden... Kesinlikle tavsiye ederim...

Kitabı dün aldım ve bir solukta okudum... :smiley: Zaman akıp gidiyor ve insanın kendisi için, ama sadece kendisi için yapması gereken bir çok şeyin olduğunu, Keşkeye yer vermeden... Bunların çoğunu biliyoruz zaten dediğinizi duyar gibiyim. Ama yazar öyle bir anlatmış ki... Şu anda yeterince vakit ve para olsa inanın aracıma atlayarak yollara düşmek istedim. :-\ Gerçekten bir GEZENBİLİR'in kütüphanesinde olması gereken faydalı bir kaynak diye düşünüyorum. ;)

Saygılarımla

Benim bir önerim var.Herkes o 101 şeyin en az binrini yapmaya çalışsın.Yaptığı şeyleride guruba yazsın.Bu konu başlığı altında yayımlansın.Hatta 102 ,103 ............yani sınırı yok,paylaşılsın derim ben.Ne dersiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler