Merhaba Adem bey,Mehmet bey teşekkürler.Ben de Ankara TSE den Ömer Faruk beye ulaşmaya çalıştım ama kendisine ulaşamadım. Ama aynı bölümde çalışan bir bayan bana 8+1e kadar motokaravan yapılabileceğini söyledi. Ben de mühendis arkadaşa söyledim. "Öyleyse öyledir" gibi bir şey söyledi. İstanbul TSEden birine ulaştım. O da bana fırça çekti. Bu araştırmayı mühendis yapmalı, sen bizi arama dedi.
Sizin yazıyı göstererek bir daha deneyeceğim, izin verirseniz.
Saygılar, Adem Meral.
Gayet tabii ki bana gelen cevabı gösterebilirsiniz. Ancak çalıştığınız arkadaş pek gayretli değil gibi geliyor bana. Daha doğrusu, bu işi yaptıklarını iddia eden meslektaşlarımın büyük bir bölümü, maalesef sadece proje kopyalamayı biliyorlar. Aracınızı karavan'a dönüştürmek istemiyorsanız, tuvalet ilavesi karavan'a dönüşmeden de mümkün görünüyor. Ancak kendisini proje çizmeye ikna edeceğiniz bir yetkili bulmak gerekiyor.
Ben halledeceğim gibi geliyor.
TSE deki görüşmeler, yüz yüze olunca daha iyi sonuç veriyor. Dolayısı ile bir on gün kadar daha beklemek lazım. İstanbul'daki TSE yetkilisine gelince, onun da bir mühendisten ziyade sadece masa başı bir memur zihniyetinde olduğu kesin.
İyi günler dilerim.
Mehmet KARALAR