Tuz Gölüne Davet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Orkun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,460

Orkun

Yeni Üye
Yer
Düzce
Web
www.pangeaoffroad.org
Sevgili Forum,

Ankara Pangea Klübü tarafından 9-10 Eylül tarihlerinde Tuz Gölü üzerinde 2 günlük bir aktivite planlanmıştır.
Aktivite sıcağa dayanıklılık üzerine kuruludur. 2 faraklı rotadan iki farklı grup ilerleyerek belirtilen koordinatlarda buluşacaktır. İsteyenler bisiklet ile, isteyen arazi aracıyla katılabilir.
Yılın bu zamanında göl üzerinde fazla su bulunmamaktadır. Su ana problem olacaktır. Kalp rahatsızlıkları olanların katılmamaları önemle rica olunur.

Detaylı bilgi www.pangeaoffroad.org sitesinde bulunabilinir.

Herkese bol adrenalinli ve keşifli bir haftasonu tatili dileklerimizle,

Ynt: Tuz Gölüne Davet

Orkun Bey merhabalar. Çok ilginç bir aktivite gibi görünüyor. Her ne kadar katılamayacak olsam da faaliyetle ilgili haber ve fotoğraflarınızı görmek isteriz.

Hep keşfetmek istediğim bir yerdi tuz gölü
özellikle gps le denizde yol alır gibi uçsuz bucaksız bir ovada yol almak ilginç olsa gerek
bu aktivite kaçtı bi dahaki sefere artık :-\

2001 yılında bir arkadaşımla beraber tuz gölünün aşağı yukarı başlangıcından şereflikoçhisara kadarını yürümüştük. hangi aydaydı hatırlamıyorum ama (mayıs yada haziran olabilir) çok sıcak olduğunu ve yol boyu mayıştığımızı hatırlıyorum :smiley: en son geçen eylülde gitmiştim tuz gölüne, neredeyse gölün ortasına kadar yürümüştük. ne zaman gidiyoruz tekrar o taraflara mert paşam?

Tuz Gölü Aktivitesi Tamamlandı

Sevgili Arkadaşlar,

Bu haftasonu tuz gölü aktivitemizi tamamladık. Her yıl olduğu gibi tekrar tuz gölünü fethettik. bisikletler, arazi taşıtları ve atvlerden oluşan ekipler ayrı ayrı rotalardan 35 km içerideki adaya ulaşmaya çalıştı. Ulaşanlar da oldu batanlar da... Ama sonuçta herkes gece tuz gölünün üstünde parlayan ay dedeye, gündüz de bizi perişan eden güneşe doydu. Katılan herkese sonsuz teşekkürler. 90 km pedal basan sevgili arkadaşlarım ;) alexe turkun gücünü göstermiş olduğunuz için size ayrıca teşekkür ederiz ;D Yabancılar bizim kadar dayanıklı değiller anlaşılan :smiley: Çöl ortamında yaptığınız inanılmaz bir performanstı. Ama favorim "Polaris 800" lerdi. Bir "atv"em olmadığı için çocuk gibi oturup ağlayacaktım. :-\ Tuzun üstünde 80 mph yaptılar. ufuk çizgisinden yaklaşırlarken bir uzay aracı gibi görünüyorlardı.

Merhaba,

Bir çok resim çekildi elimde sadece kendiminkiler var. Diğerlerininkiler sanırım birkaç gün içinde derlenip web sayfasında yayınlanır.

benim resimleri ne zaman isterseniz gönderirim.

Hoşgeldiniz diyelim ozaman :smiley:
Hocam fotoğrafları heyecanla bekliyoruz, çok zevkli geçmiş olmalı...
80mph dediniz değil mi? yani 120km'ye takbül ediyor yanlış mıyım? inanılmaz bir hız ( atv'ler için tabi)

120 km dayadılar 30bin dolarlık atvler bunlar deli
zaten ben de bindim uzayıp gidiyor 800 cc 4 zamanlıymış resimlerini atıyorum

1003762jf6.jpg

1003772bl1.jpg

1003764jw5.jpg

1003754ow8.jpg

1003717bw6.jpg

1003758vd7.jpg

1003789xz5.jpg

ortalıkta bir sürü hayvan ölüsüyle karşılaştık. İskelet ve deri duruyor fakat içi tamamen boş artıklar...

1003787iy2.jpg

elimde daha bir sürü resim var fakat asıl güzel olanlar, profesyonellerin çektikleri www.pangeaoffroad.org sitesinde sanırım birkaç gün sonra yayınlanır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR