Merhaba arkadaşlar,bu gün yanlış bir bağlantı yüzünden 12 volt tv yi yaktım.Malum dünya kupası maçları varken tv siz olmuyor.Evde ki tv yi karavanımda kullanmak için invertör almak istiyorum ama daha önce hiç invertör almadım.Sadece tv çalıştırmak için hangi kapasite,özellik ve mümkünse marka da invertör almalıyım.
Merhaba arkadaşlar,bu gün yanlış bir bağlantı yüzünden 12 volt tv yi yaktım.Malum dünya kupası maçları varken tv siz olmuyor.Evde ki tv yi karavanımda kullanmak için invertör almak istiyorum ama daha önce hiç invertör almadım.Sadece tv çalıştırmak için hangi kapasite,özellik ve mümkünse marka da invertör almalıyım.
12 V Tv niz için geçmiş olsun.Kalan TVlere Allah uzun çalışma süreleri versin.
Tv nizin gücüne bakın. ? Aracınızda diğer aydınlatma bilgisayara vs içinde lazım olur derseniz bunlarında tüketimlerini ekleyin ona göre bir güçte inverter alın.(ilk kalkışta normal çalışma akımından fazla çeken motorlu cihazlar çalıştırmayacaksanız )
waeco,dbk olabilir.
kombi çalıştırmayacaksanız tam sinüs olanına çok para vermeye gerek yok.Modifiye sinüs olan daha ucuz inverter alabilirsiniz.
Aşırı yük ve kısa devre koruması
Akü düşük voltaj koruması
Ters bağlantı korumalı
Görsel ve sesli uyarısı olan Akım koruma için sigortalı
TV nizin ne kadar guc cektigini yazmamissiniz. Ne kadar guc cekiyorsa x3 civarinda alin ki invertor yari kapasitesinin altinda rahat calissin. Voltaj cikisi icin regulator gerekli mi bilmiyorum. LCD ekran alipta takabilirsiniz TV yerine bu arada. LCD TV'ni Kendin Yap - ShiftDelete.Net