Ultrasonic Buji ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,165

.com

Zirve
Yer
Ankara
Arkadaşlar

Az önce internette gezinirken gittigidiyorda ultrasonic buji diye bir ürün gördüm kullanıcı yorumları ürünün iyiliği yönündeydi (791 olumlu 8 nötr 0 olumsuz) acaba zj sinde bu ürünü kullanan arkadaş varmı kullanan ya da bu konuda fikri olanların görüşlerini bekliyorum her ne kadar yıllardır çok farklı otomobil sahibi olsamda ilk kez zj aldım halen birbirimizi tanıma seviyesindeyiz ve açıkcası çok zevk aldığım bu flörtü bozmak istemiyorum :smiley:

Aracım 1996 5,2 ZJ

Etiketler

Ynt: Ultrasonic Buji ?..

Evet linki var ve açıkcası kafam karıştı

http://urun.gittigidiyor.com/Ultrasonic-Buji-JEEP-Cherokee-Wagoneer-Wrangler_W0QQidZZ18990389#aciklama

http://urun.gittigidiyor.com/Ultrasonic-Buji-JEEP-Cherokee-Wagoneer-Wrangler_W0QQidZZ18990389

ilginc bir olay
normal bujileri modifiye ederek yapıyorlarmış. ben çok yayılmadan almam.
http://www.enginebrain.com/

Bu ürün baya amandır var aslında ama beni kafama yatmıyor . Roket teknolojisi le ateşliyormuş falan filan .Daha güçlü ateşleme demek belki ir miktar verm artışı demek olabilir . Ama bu kuvvetli ateşleme zamanla ynma odasındayyada piston üst kısmınahasar verir mi gibi tereddütlerim var .

Bu kadar cddi faydası olan bir ürünü , otomotiv firmaları kullanmıyor mu acaba ? neredeyse 1 lt tasarruftan bahsediliyor ki , bugünlerde milyonlaca doları emisyon ve tüketim araştırmaların ayıran şirketler içinçok iyi bir gelişme sayılabilir .

Açıkçası ben mopar buji ve 20 binde bir değişim dışında bu ürünü denemeyi düşünmem .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler