Herkese merhaba forumda yeniyim. Uludağ da trekking tarzı biraz zaman geçirmek istiyorum, belki on gün. Birkaç gün içinde çıkacağım. Temmuzun ortaları olacak bu durumda. Mevsimi düşünerek ne tavsiye edersiniz. Ben ağırlık olmasın diye çadır almayacaktım ama mağazada birisi beni uyardı sadece uyku tulumu biraz gaflet olabilir. Hava sıcaklıkları ve kar durumu uludağ da nasıldır temmuzda ve kaç dereceye kadar bir uyku tulumu almalıyım? Sonra su mevzusunu nasıl hallederiz yiyecek sorun değil idareli gider hani dağda yamaçlarda kar varsa su olayı da çözülür. Zirveye çıkmayacağım, dağcılık yapmayacağım ama olabildiğince de yükseğe doğru gitmek isterim. Manzaralar ve doğal güzellikleri dikkate alarak nasıl bir rota izlemeliyim, yürüyüşe nereden başlamalıyım? İstanbul dan geleceğim bursaya vardıktan sonra uludağa nasıl ulaşırım? olmadı yürürüm
Ayrıca yok burası milli parktır, yok burası kayak merkezidir, hotel alanıdır falan diye inciği boncuğu karışanı edeni olur mu? Son olarak tehlikeli olacağını sanmıyorum ama yinede sorayım ilk gezim olacağı için dağda, yamaçlarda ayısı kurdu filan sıkıntı olur mu? ama en önemlisi suyu nasıl çözeceğim siz nasıl yapıyorsunuz? Çok soru sordum okuyana ve güzelce cevaplayanlara çok kalite bir A veriyorum, çok teşekkürler.