fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 8 May 2012 #49 Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi Gezimizin Kapıdağ bölümündeki devamı için; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86716.msg1126852#msg1126852
Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi Gezimizin Kapıdağ bölümündeki devamı için; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86716.msg1126852#msg1126852
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 8 May 2012 #50 Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi Ne güzel fotoğraflar Ferhat!.. Cavid Sezen
Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi Ne güzel fotoğraflar Ferhat!.. Cavid Sezen
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 8 May 2012 #51 Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi tango' Alıntı: Ferhat görüntülerin devamını sabırsızlıkla bekliyorum.Selamlar... Genişletmek için tıkla ... Hazırladıklarımın hepsi tamamdır. Aslında binlerce fotoğraf çekmişiz epeyce ayıkladım. :
Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi tango' Alıntı: Ferhat görüntülerin devamını sabırsızlıkla bekliyorum.Selamlar... Genişletmek için tıkla ... Hazırladıklarımın hepsi tamamdır. Aslında binlerce fotoğraf çekmişiz epeyce ayıkladım. :
i.güneş Zirve Mesajlar 3,402 Tepkime Puanı 60 Yaş 69 Yer Bursa Web www.ilhangunes.com.tr 8 May 2012 #52 Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi Güzel fotoğraflar, Sizleri kamp alanında görünce sevinmiştik, emeğine sağlık...
Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi Güzel fotoğraflar, Sizleri kamp alanında görünce sevinmiştik, emeğine sağlık...
mayıstosböce An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten Mesajlar 4,627 Tepkime Puanı 173 Yer Adabazar 8 May 2012 #53 Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi Sağol Ferhat emek vermişsin,Tayfur hocamlarıda gördüm iyi oldu.
Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi Sağol Ferhat emek vermişsin,Tayfur hocamlarıda gördüm iyi oldu.
gezgör Iyi bir gezgin asla varmaya niyetlenmez. (lao tzu) Mesajlar 779 Tepkime Puanı 27 Yer Isvicre Web www.gezenbilir.com 12 May 2012 #54 Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi Payalasim icin cok tesekkürler.Harika fotograflar ve Güzel bir anlatim. Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.
Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi Payalasim icin cok tesekkürler.Harika fotograflar ve Güzel bir anlatim. Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.
RÜZGAR Kamp III Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 673 Tepkime Puanı 62 Yer İstanbul 12 May 2012 #55 Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi Bu arada havalar ısındı,karlar da eridi... Bir güzellik yap kendine artık..
Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi Bu arada havalar ısındı,karlar da eridi... Bir güzellik yap kendine artık..
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 12 May 2012 #56 Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi RÜZGAR' Alıntı: Bu arada havalar ısındı,karlar da eridi... Bir güzellik yap kendine artık.. Genişletmek için tıkla ... Bu nasıl olmuş Hüseyin Abi. Gezmekten traş olamayınca biraz pis sakal ama. :
Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi RÜZGAR' Alıntı: Bu arada havalar ısındı,karlar da eridi... Bir güzellik yap kendine artık.. Genişletmek için tıkla ... Bu nasıl olmuş Hüseyin Abi. Gezmekten traş olamayınca biraz pis sakal ama. :
RÜZGAR Kamp III Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 673 Tepkime Puanı 62 Yer İstanbul 13 May 2012 #57 Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi Eeaahhh...