Uludağ Zirve - Kilimli Gölü Doğa Yürüyüşü (06 - 07 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olimpos69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,573

olimpos69

Kamp I
Yer
BURSA
Web
gmail.com
Sevgili Gezenbilir dostları, 06-06 Eylül 2009 tarihinde 13 kişilik bir ekiple, Uludağ, Zirve, Kilimli Gölde gerçekleştirdiğimiz, gezi fotoğraflarını sunmak istiyorum.İftardan sonra Alaçam Mevkiine 15 Km.lik bir yürüyüş gerçekleştirilmiş, sabah 04.00 da Bursa’ya dönüş yapılmıştır.

P1070537.JPG

P1070542.JPG

P1070550.JPG

P1070560.JPG

P1070564.JPG

Etiketler

Ynt: Uludağ Zirve - Kilimli Gölü Doğa Yürüyüşü (06 - 07 Eylül 2009)

Tebrikler Olimpos69...
Güveç' in daha sonra ki aşamalarını gösteren detaylı fotolar varsa bekliyoruz... ;D Şaka bir yana güzel bir aktivite...

Aynen.
Süpper görüntüler.
Sanırım tüm malzemeleri 3 adet güveç arasında pay ettiniz.
Afiyet Şeker olsun.
Diğer etkinlikleriniz için güç - kuvvet versin.
Paylaşımlar içinde teşekkürler.

TezzMertek' Alıntı:
Aynen.
Süpper görüntüler.
Sanırım tüm malzemeleri 3 adet güveç arasında pay ettiniz.
Afiyet Şeker olsun.
Diğer etkinlikleriniz için güç - kuvvet versin.
Paylaşımlar içinde teşekkürler.

Sağolasın Murat kardeş, uludağ'da da ayağımızın altında olunca gezmeden duramıyoruz, ekibimizde doğu kökenli abilerimiz çok olduğu için bizde doğu mutfak kültürüne uymak zorunda kalıyoruz, fena da olmuyor hani....

Güzel bir etkinlik tebrikler. Ben bişey öğrenmek istiyorum. Kilimli gölden Alaçam köyüne (15 km) toplam kaç saatte yürüdünüz.?

İsoruzgar' Alıntı:
Güzel bir etkinlik tebrikler. Ben bişey öğrenmek istiyorum. Kilimli gölden Alaçam köyüne (15 km) toplam kaç saatte yürüdünüz.?

Hocam teşekkür ederim.Yemek sonrası olduğu için kendimizi fazla sıkmadan yürüdük.Bahsedilen parkurda hiç yokuş olmadığı için normal şartlarda 3-3.5 saatte alınabilecek bir mesafe yalnız bu mesafe tam alaçam'ı karşılamıyor.Alaçam -kilimli gölünün mesafe tabelası yoktu ama 20-25 km.olduğu söyleniyor.Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR