Uludağ Zirveye Kayak Tesislerinden Yürüyüş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Çeçen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,513

Çeçen

Maceracı
Yer
Çamlıca
DSC_0867.jpg

DSC_0868.jpg

Dört gün durmadan kayak yapmaktan sıkılınca zirveye tırmanmak iyi fikir diye düşündüm.

Etiketler

bu hafta sonu bende uludağdaydım kar durumu çok ta iç açıcı değil.
hatta pistte bazı yerlerde kar tabakasının altından kayalar ve taşlar çıkmış durumda.

Dostum biz dün geldik uludağdan, kar minimum düzeydeydi, pistler kemik gibi dona buza dönüşmüz yeryer kaya taşlar arasından dansederek kaydık doyasıya.
Danslara gelince baharda bir aksilik olmazsa Lütfi Kırdar da profosyonel bir gösteri organize etmeye çalışıyoruz, sizi davet ederim hep birlikte izleriz. İşi tam bilenlerden izlemek çok keyifli oluyor.
Maceralı günler.

Ynt: Uludağ Zirveye Kayak Tesislerinden Yürüyüş

Teşekkürler bende sizin beşpınar yaylası gezisine katılmayı isterim.

Uludağa Bir an Önçe Kar Yağsa İyi Olacak Çünkü bu Ayın 30 unda 28 Kişiyle 4 Günlük Kış Temel Eğitimi ne Gidiyoruz, Yoksa Uludağda Kar Duasına Çıkmak Zorunda Kalacağız

Bu fotoğrafa bayıldım, Keşiştepe'den mi bu? Çok güzel fotolar, bu kadar az kar olduğuna göre Volfram madenine giden yol da açık olabilir, arazi aracı geçebilir. Volframın oradaki dik yamaçtan Keşiştepe'ye teknik ekipman olmadan çıkılır mı acaba bu mevsimde?

Çeçen' Alıntı:

Deep' Alıntı:
Bu fotoğrafa bayıldım, Keşiştepe'den mi bu? Çok güzel fotolar, bu kadar az kar olduğuna göre Volfram madenine giden yol da açık olabilir, arazi aracı geçebilir. Volframın oradaki dik yamaçtan Keşiştepe'ye teknik ekipman olmadan çıkılır mı acaba bu mevsimde?

Abbi Sen Ne Diyorsun Bundan Yaklaşık 2-3 Yıl Önçe büyük Zirvenin Altında Kilimli Gölde Kamptayız Gece Saat 10 falan Birden Bir Işık Parladı Dedik Ne Oluyor Korkarak Çadırdan Fırladık Bir Baktık Amçam Kapmış Lada Niva yı Dolanıyor Utanmasa Nivayla Zirve Yapacak.Kar Durumu Nasıldır Bilmiyorum Ama Wolfram Maden Yolundan Araçlar Çıkıyor Wolframa Kadar ama Niva Hangi Rotayı Kullandı hiç Bir Bilgim yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler