Valla listedeki herkes gelirse gerçekten sağlam bir şenlik olacak, hayırlısı, sabri bey tebrik etmek lazım sizi, millet böyle bir organizasyon bekliyormuş galiba....
Valla listedeki herkes gelirse gerçekten sağlam bir şenlik olacak, hayırlısı, sabri bey tebrik etmek lazım sizi, millet böyle bir organizasyon bekliyormuş galiba....
bunca zamandır umraniyede cekmekoyde arazide tek dolasıyordum hep bir off road cuyu denk gelmek icin dua ediyordum .... ne cok bu civarda meraklısı varmiş bende şaşirdim
bunca zamandır umraniyede cekmekoyde arazide tek dolasıyordum hep bir off road cuyu denk gelmek icin dua ediyordum .... ne cok bu civarda meraklısı varmiş bende şaşirdim
biz çok dolaştık çekmeköy ormanlarında 4 5 araç bir sıkıntı olmadı, eğer sıkıntı olursa çekmeköyden ömerli şile taraflarına doğru gideriz sonuçta uzun sürelerdir gidiyoruz ve gidenler var sıkıntı olacağını düşünmüyorum. ama sizde pozitif olun lütfen
Merhaba arkadaşlar gezi günü yağmurlu olacağı bilgisi var,umarım sıkıntı olmaz
birde tam olarak toplanma yeri ve saati bilgisi net verilirse iyi olur,okuduğum kadar net bir yer belirlenmemiş
geziyi düzüenleyen arkadaşlar net bir belirleyelim,pazar günü sorun olmasın...görüşmek dileği ile saygılar