Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 456
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,717
Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

Etiketler

Hişşş noluyo orda, yok öyle ayrı gayrı ;D ;D ;D

Öyle gezelim demekle olmaz bu işler beyler,satış yok ona göre.
hakan bey,alper bey,selim bey,yapın birşeyler yğmurlar başlasın yapalım bir gezi ne dersiniz..saygılar

hakanım hava kime ki amaç gezmek aracın önemi yok yani

selimsani' Alıntı:
Hişşş noluyo orda, yok öyle ayrı gayrı ;D ;D ;D
evet organize olalım beraber olalım

Arkadaşlar bu haftasonu hava biraz bozuk olacakmış, dolayısıyla geziyi ailece yapamıyoruz, ama erkek erkeğe gelmek isteyen olursa cumartesi 14:30 da Çekmeköy Total benzin istasyonunda buluşuyoruz...

Duster duster diyerek Suzukicilere katılmayan Destur culara hava atarsın abi Desturrrr Junior geliyor desin gorenler

selimsani' Alıntı:
Arkadaşlar bu haftasonu hava biraz bozuk olacakmış, dolayısıyla geziyi ailece yapamıyoruz, ama erkek erkeğe gelmek isteyen olursa cumartesi 14:30 da Çekmeköy Total benzin istasyonunda buluşuyoruz...
ailecek yaparsanız görüşürüz o halde.size iyi eglenceler arkadaşlar.ben hoşlanmıyorum eşşsiz gezilerden çünkü

Hakan555' Alıntı:
Duster duster diyerek Suzukicilere katılmayan Destur culara hava atarsın abi Desturrrr Junior geliyor desin gorenler
yahu bu senin araç marka takıntını anlamıyorum hakan.tekrarlıyorum araç önemsiz önemli olan gezmek benim için.

Valla Arman Abi sırf seninle görüşebilmek için ailecek yapalım diye uğraştım ama, hava bozuk olacak diye kimse gelmek istemiyor valla, Murat da tahminimce gelemeyecek...

selimsani' Alıntı:
Valla Arman Abi sırf seninle görüşebilmek için ailecek yapalım diye uğraştım ama, hava bozuk olacak diye kimse gelmek istemiyor valla, Murat da tahminimce gelemeyecek...
selim teşekkürler kısmet olursa başka zaman .gerçi artık kışa giriyoruz nasıl olacaksa bu herkes yalnız gezmeyi tercih ediyor herhalde

Arman abi,yalnız gezmekten hoşlandığımızdan değil.İşin içine çocuklar girince mecburen hava şartları zorluyor,birde hanımlarla olunca araçları zorlayamıyoruz.

apollo7474' Alıntı:
Arman abi,yalnız gezmekten hoşlandığımızdan değil.İşin içine çocuklar girince mecburen hava şartları zorluyor,birde hanımlarla olunca araçları zorlayamıyoruz.
haklısınız size kolay gelsin.bol çamurlar ;D

;D ;D ;D pardon ;D ;D ;D

Geçmem ordan Selim vinç taktırdıysa bakarız tabii

selimsani' Alıntı:

Nerde bozuk selim bey yağmadı bile baksana,bence yarın için gezi düşünenler listeyi eklesinler kendini selim bey.
katılım nasıl olucak bakalım..